Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Victoria´s Secret

10 nejkrásnějších andělů Vicroria’s Secret

Které jsou ty nej- krásky ze všech?

Veronika Vařeková
Dnes třiatřicetiletá modelka českého původu patří bez diskuse k těm nejkrásnějším v historii Victoria’s Secret. Devětkrát se objevila na titulní straně prestižního pánského časopisu Sports Illustrated!

magazin.cz

Chandra North
Tahle půvabná růže z Texasu chtěla být primabalerínou. Nepodařilo se, ale žádná škoda. Díky tomu udělala radost milionům mužů, když počátkem devadesátých let okupovala stránky pánských časopisů a zároveň doháněla k zuřivosti minimálně stejný počet žen, které nakupovaly prima prádélko podle katalogů Victoria’s Secret.

magazin.cz


Rachel Roberts

Ve výčtu nesmí chybět kanadská modelka Rachel Roberts. Kromě chůze po přehlídkových molech se pokoušela prosadit i jako herečka. Díru do světa zrovna neudělala, ale zase tak úplně marné její pokusy nebyly. Při natáčení sci-fi S1m0ne se zakoukala do režiséra Andrewa Niccoly a provdala se za něj.

magazin.cz

Ujjwala Raut
Vám její jméno možná nic neřekne, ale kdybyste se zeptali v Indii, to by byla jiná. Ujjwala Raut je totiž nejslavnější indická supermodelka. Vdala se za Angličana Maxwella Sterryho a vypadalo to na božské manželství. Ale jen do chvíle, kdy obvinila manžela z týrání a zastrašování. Pak nastal pekelný rozvod a bitva o dceru...

magazin.cz

Ana Hickmann
Modelka s nejdelšíma nohama na světě – tak byla alespoň brazilská kráska Ana Hickmann zapsaná v Guinnessově knize rekordů. Měřeno od kyčlí k patám měří její nohy 122 centimetrů při výšce postavy 187. Jeden by řekl, že má nohy až na zem.

magazin.cz

Claudia Schiffer
Jedna z nejúspěšnějších modelek z výjimečné generace přelomu osmdesátých a devadesátých let, kdy byl zaveden pojem supermodelka. Objevila se na více než 500 obálkách magazínů a pracovala snad pro všechny význačné firmy od Pepsi po Chanel.

magazin.cz

Petra Němcová
V prosinci roku 2004 přežila v Thajsku katastrofu způsobenou tsunami. Měla zlomenou pánev a mnoho vnitřních zranění a přesto se dokázala osm hodin udržet na vrcholku palmy, než byla zachráněna. Pěkně tvrdý anděl.

magazin.cz

Bar Refaeli
Izraelská modelka, která vedle své krásy proslula i jako přítelkyně herce Leonarda DiCapria. Pořádný poprask způsobilo, když vyšlo najevo, že se vyhnula vojenské službě, která je v Izraeli povinná i pro ženy. Tenkrát prohlásila: „Proč je správné zemřít pro svou zemi? Není snad lepší žít v New Yorku?“

magazin.cz

Alessandra Ambrosio
Modelka a herečka Tyra Banks označila Alessandru jako „budoucnost světa modelingu“, což je hodně veliká poklona. Její krása nicméně není úplně přirozená – v jedenácti letech se podrobila plastické operaci, která jí upravila odstávající uši. Nebylo to její poslední vylepšení. Zákroků podstoupila několik a způsobily jí značné zdravotní komplikace. Pošilhává také po herecké kariéře, malou roli měla například v bondovce Casino Royale.

magazin.cz

Gisele Bundchen
Druhá krasavice z Brazílie, která se ocitla na seznamu nejžhavějších andělů, je Gisele Bundchen. Již několik let vede žebříček nejlépe vydělávajících modelek světa. Díky svým výdělkům se ocitla na šedesátém místě nejbohatších žen v showbyznysu – její majetek se odhaduje na 150 milionů dolarů.

magazin.cz

Heidi Klum
Je synonymem výrobků oděvní firmy Victoria’s Secret. Německá topmodelka Heidi Klum má neuvěřitelné osobní kouzlo a roztomilost, která ji vyčleňuje z řad ostatních krásek. Dlouhá léta žije ve šťastném manželství se zpěvákem Sealem a v roce 2009 přijala i jeho přímení, takže oficiálně se jmenuje Heidi Samuel. Zní to neuvěřitelně, ale už je čtyřnásobnou matkou!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 22