Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vačice Heidi / foto: repro Youtube

VIDEO: Šilhavá vačice Heidi je opravdová celebrita

Americká televize NBC požádala šilhavou Heidi, aby pomáhala při předávání cen Americké filmové akademie.

Heidi je původu amerického. Spolu se sestrou byla nalezena opuštěná před zvířecím útulkem v Severní Karolíně. Od května ale žije v Německu a od prosince v Zoologické zahradě v Lipsku. Mezi Němci si získala mnoho příznivců: na YouTube navštívilo její klipy přes půl milionu fanoušků a stala se dokonce inspirací pro vznik plyšové hračky.

Složitá jednání
Teď byla podle listu Metro vačice „požádána“, aby se v únoru připojila k moderátorům, kteří budou v Los Angeles předávat Oscary. Její ošetřovatelé se momentálně dohadují s šéfy NBC o tom, jak by se vše dalo uskutečnit způsobem, který by pro chlupatou hvězdu nebyl moc stresující.

Jörg Junhold, ředitel lipské ZOO, potvrdil, že dostal nabídku, aby Heidi jela do Hollywoodu. Ale je možné, že se vačice nakonec nezúčastní slavnostního předávání cen osobně.

Pomůže ostatním vačicím
Mluvčí ZOO Maria Säbarthová dodala: „Heidi se na předávání objeví pomocí video konference, takže nebude muset cestovat až do Spojených států. S NBC jsme v kontaktu a mluvíme o tom, co by si představovali, že by Heidi měla dělat. Nechceme ji vystavit moc velkému stresu.“

Zdá se, že šilhavá vačice je na nejlepší cestě stát se celosvětovou celebritou. A to je dobře – ve Spojených státech se velká část lidí dívá na její příbuzné spíš jako na nepříjemné škůdce. Snad by se tedy mohla stát jakousi ambasadorkou svého druhu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7