Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears / foto: Shutterstock

Britney podvádí: tělo dublérky vydává za své!

Spears je podezřelá, že v novém tanečním videu použila dvojnici...

Objevilo se podezření, že v novém videu Hold It Against Me vlnící se tělo zpěvačky a tanečnice Britney Spears patří najaté dvojnici. Britney prý v době natáčení klipu nebyla ve formě.

Nebylo by to poprvé, co zpěvačka něco podobného provedla. Již dříve její fanoušky na koncertě pobouřilo, když užívala playback. Tentokrát jde o tanec.

Utekla s pláčem

Tělo, které se svůdně vlní ve zpěvaččině novém videu, prý patří tanečnici Allison Kyler, během zkoušek se totiž ukázalo, že Britney tanec nezvládá. Když se režisér videa Jonas Akerlund rozhodl k radikálnímu řešení, prý se s ním pohádala a utekla s pláčem.

Blond zpěvačka, která se v poslední době znovu dostala na první místo amerických hitparád, však tyto pověsti popírá. Fanoušci si prý mají sami ověřit, že je v naprosto skvělé formě.

Kdo tedy lže?
„Obvinění jsou naprosto nepodložená. Britney na tomto videu tvrdě pracovala a připravovala se šest neděl před začátkem natáčení. Když se na video podíváte, uvidíte, jak jsou tato tvrzení nepřesná,“ řekl zpěvaččin mluvčí reportérům webových stránek TMZ.

Proslýchalo se také, že by Britney měla příští neděli (13. 2.) vystoupit s písní Hold It Against Me na předávání cen Grammy. Její manažer však i tyto dohady popírá a tvrdí, že jde jen o fámu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2