Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: oddee.com

Mňam! Design inspirovaný hamburgerem

Je to chutné, nebo nechutné?

Bota v barvách hamburgeru
Asi nikoho neudiví, že teniska Asics x Gettry Procourt AR v barvách nejoblíbenějšího fastfoodového produktu – hamburgeru – pochází z Japonska. V zemi vycházejícího slunce milují vše americké a nebojí se jít na dřeň. Jednotlivé barvy na botě představují: salát, rajčata, sýr, housku a slaninu. Obligátní kečup a hořčici najdete na tkaničkách, hranolky zase na podrážce.

magazin.cz

Hamburgerový Harley
Dva symboly Spojených států amerických – burger a motocykl Harley-Davidson. Kdybyste nevěděli, jak toto monstrum nazývat, vězte, že je to Burger Trike. Jeho tvůrcem je motorkář a gurmán Harry Sperl, který ho postavil v roce 1987.

magazin.cz


Válet se v jídle, to se nedělá…

…pokud ovšem nemáte postel a povlečení v barvách a tvaru hamburgeru, pak se stanete součástí pokrmu. Když se přikryjete houskou, zažijete stejný pocit, jaký má slanina, než se do ní zakousnete.

magazin.cz


Burger šaty!

Dámy, pokud chcete být zaručeně k nakousnutí, doporučujeme vám rozšířit šatník o tento slušivý kousek. Pochází z dílny Joy Kampia, umělkyně, která se specializuje na háčkovanou módu. Na jejích stránkách zjistíte, že jídlo je pro ni oblíbenou inspirací.

magazin.cz

Hamburger pro děti
Je všeobecně známo, že dětem by se jídla z rychlého občerstvení neměla vůbec dávat. Kvůli vysokým obsahům tuků, cukrů a soli riskujete, že z roztomilého caparta vyroste novodobý Otesánek. Aby to prckovi nebylo líto, pořiďte mu tento polštářek ve stylu hamburgeru – zaručeně zahřeje a navíc ochrání před bolestivými pády.

magazin.cz

Židle BigMac
Židle vyrobená z housky, masa, sýru a omáčky je ideální do domácnosti, kde matka nestíhá vařit. Stačí si kousnout… Kecáme, jasně že je z plastu, ale jako vtipný doplněk interiéru by ji možná nějaký puberťák uvítal.

magazin.cz


Lego Menu

Z lega se dá vytvořit všechno. Tady je důkaz, že z něj postavíte i jídlo. Jen nebude moc poživatelné...

magazin.cz

USB k nakousnutí
Počítačoví šílenci se přeci živí jen dovezenou pizzou a fastfoodem. To by bylo, aby v jejich základní výbavě chyběla nejoblíbenější část jídelníčku...

magazin.cz

Jen se olíznout
Konečně něco k jídlu! Hamburger ovšem není na slano, ale na sladko. Salát nahradily plátky kiwi a místo masa najdete čokoládu. Hořčice je vyrobena z mangové pěny. K nakousnutí!

magazin.cz

Nepostradatelný telefon
To by bylo, aby se nějaký výrobce telefonu neinspiroval hamburgerem! Lákavě vypadající houska bude jistě ozdobou vašeho pokoje!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15