Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Připravte se na Valentýna: Tady jsou tipy!

Jste zamilovaní a chcete to dokázat? Co ale vymyslet, když slova a polibky nestačí? Pak nezbývá nic jiného, než koupit nějaký pěkný valentýnský dárek... Tady jsou letošní srdcová esa.

PRO NI: Valentýnské pyžámko
Jistě, svou přítelkyni máte nejraději tak, jak ji Bůh stvořil. Ale možná, že v těchto zimních dnech by to chtělo trochu hřejivé bavlny...


Výrobce spodního prádla Victoria’s Secret přichází se speciální valentýnskou kolekcí pyžam, nazvanou V-Day is Me-Day. Ve hře jsou jak teplejší modely s delšími kalhotami, tak i odlehčené verze typu tílko a bavlněné šortky, kterým vévodí srdcový motiv, nebo zamilované nápisy: Kiss This, I Love French Kissing, Be My Valentine...


Ještě než vaše dívka vyzkouší valentýnské pyžámko, můžete si dopřát společnou valentýnskou koupel. Její úspěch zajistí Magická mochomůrka do koupele (LUSH, 125 Kč), která voní po jahodách se šlehačkou se špetkou vanilky.

magazin.cz


PRO NĚJ: Počítačová myš ve tvaru srdce

Máte doma počítačového nadšence? Štve vás, že u kompu tráví hodně času? Pak na to jděte chytře – kupte mu k Valentýnu počítačovou USB myš ve tvaru srdce (prodává obchod Naoko za 345 Kč, více www.naoko.cz). Váš milý si tak častěji vzpomene, že jste (a máte být) spolu.

PRO OBA: Tenisky do (ne)pohody
Existuje taková pověra, že když svému protějšku koupíte boty, dostanete kopačky. Značka Nike s touto povídačkou však nesouhlasí, a právě pro svátek zamilovaných vytvořila speciální sérii sportovních bot.

Na první pohled vám mohou připadat tuctové, ale výrobce tvrdí, že jde o raritní kousek, kdy je logo firmy zasazeno do valentýnského srdíčka. Také je hned jasné, že červené boty jsou „pro ni“ a modré „pro něj“. Nezbývá, než si botky navzájem darovat, a pak můžete se svým protějškem opravdu chodit.

magazin.cz

PRO NI: Horoucí láska do kapsy
Zzzzzima! Říká se, že ženy jsou daleko zzzzzzzimomřivější neeeeež muži. Pokud to platí i o vaší přítelkyni, možná, že by nebylo od věci jí pořídit tuto kapesní termoláhev v srdíčkovém svetříku. Pokud ji naplníte teplou vodou, bude vaši polovičku zahřívat dlouhých 20 minut. Tuhle libůstku rovněž seženete v obchůdku Naoko za 245 Kč, více na www.naoko.cz.



PRO NĚJ: Notes pro zapomnětlivce
Chodí váš protějšek pozdě na rande? Vymlouvá se, že nestíhá, nebo že zapomněl? Tak ať si důležité schůzky pěkně zapíše za uši – tedy ne za uši, ale do červeného mininotýsku, který pořád může nosit při sobě. A co víc – v sešitku je vyřezaný otvor pro tužku, takže se už nemůže vymlouvat, že psací potřebu ztratil!

Investice do této drobnosti vás přijde na pouhých 175 Kč a seženete ji na internetových stránkách obchůdku www.chic.cz.

magazin.cz

PRO OBA: Medovník ve tvaru srdce!
Láska je sladká a medovník též. Pokud jste vyznavači této dobroty, dopřejte si ji i na Valentýna. Výrobce známého moučníku se rozhodl představit srdcovou edici, která bude k mání pod názvem Valentýnský Medovník. Seženete ji například v Bille, Intersparu, Globusu, Tescu nebo Kauflandu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19