Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Neuvěřitelné! Chtěla poslat poštou živé štěně

Američané věří až dojemně své poště. Když se však Stacey Champion pokusila poslat předpisově zabalené štěně 1800 km daleko, byla obviněna z týrání zvířat.

Policie potvrdila, že Stacey Champion chtěla poslat štěně z Minneapolisu do Atlanty jako dárek k narozeninám.

Zabránil jí v tom až šokovaný poštovní úředník u přepážky. Ten si totiž podle listu Star Tribune všiml, že se balíček pohnul, a slyšel, jak uvnitř něco rozrušeně funí.

Pak už během pár vteřin pevně zabalený balík otevřel a zachránil čtyřměsíční štěně jménem Guess. Seržantka Angela Dodge, která na místě zasáhla, říká, že by balíčku trvalo alespoň dva dny, než by dosáhl místa určení.

Bez jídla a pití
„Je to naprosto šílené. Měl to být dárek pro člena rodiny. Myslím, že by ale bylo dost traumatizující dostat k narozeninám mrtvé štěně. Když zásilku správně neidentifikujete, cestuje v zavazadlovém prostoru. Navíc tam to štěně nemělo ani jídlo, ani pití. A tak malý pejsek bez pití dlouho nepřežije,“ podotkla seržantka Dodge.

Thompson Ojoyey, vedoucí směny na poště, odkud měl balíček putovat, potvrdil, že žena nabádala pošťáky, aby byli hodně, hodně opatrní. Zdůrazňovala, že prý jde o „velmi křehkou zásilku“.

Hrozí jí soud
Na obal balíčku také napsala: „Tohle máš ode mne k jedenáctým narozeninám. Je to přesně to, co jsi chtěla.“

Pokud bude Stacey odsouzena za krutost ke zvířatům, štěně poputuje do psího útulku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16