Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Timberlake / foto: Archiv

Justin Timberlake na lovu – snaží se uhnat Milu Kunis

A co bude s Jessicou?

Milostný život zpěváka Justina Timberlaka se zřejmě opět komplikuje. Jeho přítelkyni, modelce a herečce Jessice Biel se zřejmě nebude moc líbit, že Justin začal projevovat zájem o herečku Milu Kunis.

Našel si náhradu
Jessica zřejmě zůstala doma, takže Timberlake musel na večírek po předávání cen Screen Actors Guild bez doprovodu.

Sám ale dlouho nezůstal. Brzy se k němu přidala Mila Kunis a „nerozlučný“ a „těžko přehlédnutelný“ pár byl téže noci viděn ještě na dvou dalších večírcích.

„Mám dojem, že Justin jevil o Milu vždycky dost silný zájem,“ řekl jeden z přihlížejících reportérům listu Us Weekly.

magazin.cz

Přátelé, nebo něco víc?
Tyto dohady jsou pro bývalého přítele Britney Spears a jeho stydlivou přítelkyni velmi nepříjemně načasované. Mluví se totiž o tom, že Jessice již koupil diamantový prsten za bezmála půl milionu dolarů a chystal se ji požádat o ruku.

Po večírcích s Milou Kunis se Timberlake tvářil omluvně a tvrdil, že třicáté narozeniny bude slavit jen velmi tiše s malou sklenkou vína.

Jeho přátelé spekulace, že se zajímá o hvězdu filmu Black Swan, odmítají a tvrdí: „Jsou to prostě přátelé. Justin rozhodně chodí s Jessikou a oba jsou ve vztahu šťastní.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2