Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Zubařka ordinuje v kroji, pacienti mají výhled na prsa

Většina lidí má ze zubaře šílený strach. Doktorka Marie Catherine Klarkowski to moc dobře ví a našla si svůj způsob, jak pacienty uvolnit.

Děs, hrůza a šííílený strach
Řekněte „ááá“ – pěkně otevřete pusu a pak čekejte, co paní doktorka na těch vašich řezácích najde. Bude kaz – nebude kaz? Většina lidí v tento moment prožívá neuvěřitelné peklo.

Mnichovská zubařka Marie Catherine Klarkowski se rozhodla, že stresujícím okamžikům udělá přítrž. Jak?


magazin.cz


Inspirace z pivních slavností

Stačila maličkost. Lékařka si na pivním festivalu Octoberfest všimla, jak muži pozitivně reagují na servírky oblečené v tradičním kroji dirndl. Aby ne – na tomto fešném oblečku je totiž obzvláště pikantní dekolt, který díky střihu šatů velmi vyniká. A doktorka Klarkowski si usmyslela, že tento svůj poznatek uvede do praxe.

magazin.cz

Koukněte se mi na prsa!
Jednoho dne se rozhodla, že bude ordinovat v  kroji. Ke svému bláznivému nápadu přemluvila i personál. Záměr byl jasný – odvést pacientovu pozornost od vrtačky a jiných zubařských pomůcek.

„Chceme, aby se naši klienti trochu uvolnili a zbavili se zbytečného strachu. A to pohled do dámského výstřihu spolehlivě dokáže,“ říká Klarkowski, která si pro sebe a své zaměstnance objednala deset dirndl krojů.

magazin.cz

Náš klient, náš pán
Tato investice se jí už několikrát vyplatila. Od té doby, co zubařka a její zaměstnankyně změnily šatník, přibyl jim trojnásobek mužských pacientů.

„Samozřejmě mě to těší, ale nesmím usínat na vavřínech. Konkurence je veliká. Někteří moji kolegové si kvůli klientům vyzdobili ordinaci ve stylu Mickey Mouse nebo seriálu Star Trek,“ vysvětluje Klarkowski.

magazin.cz

Jako v alpské chatce
Aby ani Klarkowski nezůstala pozadu, nechala si zubní ordinaci přestavět na světničku v alpském stylu. Představte si pokojíček, v němž nechybí krb, dřevěný nábytek a na zdi zavěšené jelení paroží.

„Lidé, kteří přijdou poprvé, jsou z to paf. Na všechno se dívají s otevřenou pusou. No, řekněte, co víc si může zubař přát?“ směje se doktorka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18