Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hana Svobodová / foto: Korzo

Marešova milenka prohrála v pokeru za půl hodiny šedesát tisíc!

Modelka Hanka Svobodová se má od přítele, moderátora Leoše Mareše, ještě co učit. Poker hraje už půl roku, ale zatím se jí moc nedaří. Její prohry jdou do desítek tisíců korun.

„Nikdy jsem zatím nic nevyhrála. Za největší úspěch považuji, že jsem se dostala na finálový stůl. Ale z něj jsem vždycky vypadla,“ svěřila se Korzu zklamaná Svobodová.

Jen o drobné
Poker prý hrála dohromady tak patnáctkrát a zpětně je ráda, že to nebylo o velké peníze.

„Jednou jsem měla asi šedesát tisíc korun v žetonech, což je poměrně velká částka. Během půlhodiny jsem o ně přišla. Ta hra je hodně o štěstí,“ tvrdí modelka a dodává, že hlavní je mít trpělivost.

Chce to taktiku
„Je hodně k naštvání, když tam sedíte šest hodin, jste tak blízko a najednou je prostě konec. Ale neodradilo mě to. Naopak mě to velmi baví,“ řekla.

Teď se musí ještě pořádně naučit taktiku… a pak se prý peníze jen posypou. „Taktiky mi ještě moc nejdou. Jsem často upřímná a hráči to na mně poznají. Mám takovou strategii, že když je v banku hodně žetonů, klamu je. Oni se bojí, většinou to položí, a já vyhraji,“ prozradila Svobodová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 17