Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: thehillsgossiponline.blogspot.com

Lindsay Lohan zpátky za mříže!

Z herečky se stává protřelá kriminálnice.

Herečka Lindsay Lohan sice nedávno dokončila léčbu závislosti na alkoholu a omamných látkách, ale další průšvihy na sebe nenechaly dlouho čekat.

Během pár hodin proti ní bude vzneseno obvinění kvůli krádeži šperku a zároveň čelí žalobě za nezaplacený účet ze solária.

První žaloba se týká incidentu, který se odehrál již 22. ledna. Lindsay si tehdy zkoušela v klenotnictví Kamofie & Comp. ve Venice Beach náhrdelník za 2500 dolarů (cca 45 000 Kč). Asi se jí zalíbil, a tak si ho nechala. Když obchod spustil povyk, poslala svého asistenta, aby klenot vrátil. To už ale bylo trochu pozdě a žaloba bude stejně podána.

Zkušená kriminálníce
Lohan by hrozila nejen pokuta, ale i vězení kvůli porušení podmínky. Vloni tuto bývalou dětskou hvězdu totiž soud poslal dvakrát na léčení závislostí a dvakrát do vězení. Jednou putovala do cely i předloni. Její pobyt za mřížemi byl však pokaždé zkrácen kvůli přeplněnosti kalifornských věznic.

Opálení zadarmo
Další žaloba hrozí blonďaté výtržnici z Las Vegas… Majitelka solária Lorit Simon tvrdí, že k ní Lindsay v letech 2007 až 2009 chodila na opalování, ale nezaplatila.

Lori Simon podle listu Toronto Sun požaduje vyrovnání účtu ve výši 41 031 dolarů (cca 726 000 Kč) a náhradu výdajů za právníky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7