Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bob Geldof / foto: icelebz.com

Bob Geldof zažívá koncertní turné plná sexu

Začalo to v jedenadvaceti a neskočilo to dodnes.

Irský muzikant Bob Geldof nejvíc miluje na své letité kariéře sex. „Vůbec nejbáječnější je, když se kvůli nám rockerům ženské rovnou stavějí do fronty,“ prohlásil šestapadesátiletý Geldof v interview, které poskytl německému listu Bild Zeitung.

„To se zkrátka vyrazí na turné napříč americkým Středozápadem, kde nic není nemožné. A každý den je to prostě už předem jasné – večer budu zase ležet v posteli a docela určitě tam nebudu sám,“ pokračoval rodák z irské metropole Dublinu.

Už od mládí
Tento „sexuální efekt“ prý sám na sobě pocítil hned na samém počátku kariéry v jednadvaceti letech. Konkrétně při halloweenském vystoupení pro spolužáky roku 1975.

„O přestávce za mnou tehdy přišla jedna holka a zcela otevřeně se mě zeptala: Vyspíš se se mnou?“ líčil zpěvák a skladatel, který je dnes rockovou legendou. A právě tato chvíle pro něj byla „momentem, od kterého už pak bylo všechno jasné“.

Muzikant aktivista
Jeho hvězda stoupala strmě vzhůru v létě 1979, když složil song „I Don’t Like Mondays“ (Nemám rád pondělky). Irská punkrocková kapela The Boomtown Rats s ním pak po čtyři týdny kralovala britské hitparádě.

Vloni se Geldof ocitl v palbě mediálního zájmu především díky svému angažmá ve prospěch hladovějících Afričanů. Boji proti světové – a zvláště africké – bídě se věnuje už tři desetiletí a v tomto směru se proslavil jako jeden z nejvýraznějších politických aktivistů.

Za dva týdny by měl Bob vydat nové album. Ponese titul How To Compose Popular Songs That Sell (Jak skládat populární písně, které se prodávají).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3