Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: icelebz.com

Victoria Beckham holčičku nečeká!

Těhotná Victoria Beckham vyvrací informace o tom, že čeká holčičku. „Jsou to lživé fámy,“ prohlásila.

„Věřte mi, že rozhodně neznám pohlaví svého dítěte!“ prohlásila šestatřicetiletá nastávající maminka v rozhovoru pro USA Today při zahájení její poslední módní show v New Yorku.

Victoria je počtvrté těhotná a v létě přibude ke třem synům – jedenáctiletému Brooklynu Josephovi, osmiletému Romeo Jamesovi a pětiletému Davidu Cruzovi – další dítko.

Manželé David a Victoria stále váhají, zda si nechají předem prozradit pohlaví miminka, a tak toto tajemství zná zatím jen zpěvaččin gynekolog.

Další fotbalista
Bývalá členka skupiny Spice Girls dále řekla, že ona a její manžel se teď cítí velice šťastní a požehnaní a nic jim jejich štěstí nezkazí. Victoria na téma pohlaví svého čtvrtého potomka zavtipkovala: „Pokud to bude zase syn, tak už víme, co a jak.“ A dodala: „Brooklyn, Romeo a Cruz jsou nadšeni z toho, že by měli bratříčka. Prý ho naučí hrát fotbal.“

A kdyby miminko byla přece jen holčička? „Byli bychom zrovna tak v sedmém nebi,“ uzavřela.

magazin.cz

Diet se nevzdala
Victoria se na své čtvrté těhotenství připravovala delší dobu. Věděla, že jí léta běží a že by se těhotenství nemuselo podařit. Nedávno si dokonce nechala vyndat silikonové prsní implantáty, které pyšně několik let nosila. Chtěla tělo očistit od všeho umělého.

Doktoři jí také radili, aby přibrala alespoň několik kilo. Přísnými dietami téměř na kost vyhublé tělo by mohlo začít „stávkovat“. Nicméně tuto překážku Victoria nakonec obešla – do jídelníčku přidala pouze o něco více bílkovin a otěhotněla, přestože má podle všeho podváhu, která bývá často původcem neplodnosti.

Těhotná riskuje
Módní ikona zůstává módní ikonou i přes rostoucí bříško. Nikdo sice neočekává, že by se Victoria přezula do měkkých papučí a navlékla do vytahaných svetrů, ale to, co předvádí, někdy hraničí s hazardem.

Nedávno ji paparazzi načapali na letišti, jak si vykračuje na patnácticentimetrových jehlách a v upnutých kožených kalhotách. No, snad ví, co dělá…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8