Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Tak trochu divné tetování

Dnes má tetování skoro každý. Jenže ne každý má ke svým obrázkům takový vztah jako tito lidé.

Matka pro tetování použila synův popel
Bylo to jako blesk z čistého nebe. Padesátiletá Kim Mordue se jednoho dne dozvěděla, že její čtyřiadvacetiletý syn Lloyd Evans je mrtev. Za smrtí mladíka vězely drogy, které si užíval na party předešlý večer. Matka se se ztrátou syna nemohla dlouho vyrovnat.

Rozhodla se tedy ke zvláštnímu činu: požádala tatéra, aby smíchal inkoust s popelem jejího syna a vytetoval jí na záda kabalistický strom a anděla, který chytá motýla. Toto poetické tetování se Kim rozhodla věnovat zesnulému synovi.

A kdo ho tak pěkně nakreslil? Byl to její manžel David, který si před nedávnem otevřel svůj vlastní tetovací salon.

magazin.cz

Chlap s rodinným albem na zádech
Tak tento chlapík měl smůlu! Jednoho dne dostal nápad, že si nechá na záda vytetovat portréty všech svých žen – manželky a dvou dcer – v životní velikosti.

Zatímco úpěl na tetovacím stole, jeho žena mu byla nevěrná s o deset let mladším fitness instruktorem. Zákonný manžel se o záletech dozvěděl až po dvacetihodinové seanci u tatéra. A světe div se, podobiznu manželky si ani po takové novince nenechal odstranit. Tomu se říká láska!

magazin.cz

Tělo jako reklamní billboard
Jmenuje se Billy Gibby, ale říká si Lidský billboard. Jeho přezdívka je oprávněná, Billy je držitelem světového rekordu za nejvíce vytetovaných firemních log po těle.

Samozřejmě, že tato záležitost má finanční pozadí. Billy je totiž boxer a firmy, jež má zvěčněné na své kůži, mu za takovou reklamu rády zaplatí.

Prvním logem, které si sportovec nechal vytetovat, byl kontakt na Goldenpalace.com, pak následovalo dalších 26 znaků, mezi nimiž jsou například Liberty Tax Service, Host Gator, Grown Up Geek, Cam4 a další.

magazin.cz

Tak trochu medicíny
Toto zvláštní tetování má dlouhou historii. Když byl Matt malý, trávil hodně času po nemocnicích. A tak se rozhodl, že si jako vzpomínku na staré časy nechá na noze zvěčnit lékařské nástroje, které mu zachránily život.

magazin.cz

Pěkně pomalovaná stařenka
Mimi Rosenthal je 101 let. Stařenka se však cítí ve skvělé kondici a má dostatek síly i na své vrtochy. Jedním z nich je tetování. Nedávno si umínila, že rozšíří sbírku modrých obrázků na těle o třetí kousek. „Pojďte, najdeme nějaký vzor na vaši nohu,“ říká ji dlouhodobá rodinná přítelkyně, tatérka Michelle Gallo-Kohlas.

První tetování si paní Rosenthal dopřála ve věku 99 let – šlo o modrého motýlka o velikosti mince. Tatérka Gallo-Kohlas si vzpomíná, jak se její zákaznice čílila, když zjistila, že je obrázek malý. Proto se rozhodla, že druhé tetování si dopřeje, jakmile dosáhne stovky – tentokrát už šlo o větší květinu, kterou jí tatérka vymalovala na noze.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20