Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Shutterstock

Angelina Jolie bude bydlet s tchyní, propustí chůvy

Bill a Jane, rodiče Brada Pitta, se přestěhují k němu a jeho partnerce Angelině. Budou pomáhat s výchovou vnoučat.

Brad a Angelina společně vychovávají devítiletého Maddoxe, sedmiletého Paxe, šestiletou Zaharu, čtyřletou Shiloh a dvouletá dvojčata Knoxe a Vivienne.

Šest chův pro šest dětí
Část roku tráví ve Francii, kde si koupili panství Château Miraval. A právě na pozemcích patřících k zámku teď renovují domek pro Bradovy rodiče.

„Jakmile se skončí s renovací, rodina se tam nastěhuje. Brad a Angelina momentálně zaměstnávají šest chův – pro každé dítě jednu. Teď mají v plánu pár z nich propustit a spoléhat se víc na rodiče. Bill a Jane se nastěhují do starého domku, který byl kdysi užíván jako holubník. Je v něm místo pro obývací pokoj, kuchyň a pár ložnic. Budou to tam mít moc hezké,“ tvrdí jeden známý hvězdného páru.

Konec kočování
Brad prý nabídl svým rodičům, aby se k nim nastěhovali, protože si přeje dát dětem více klidu a postarat se, aby nemusely pořád cestovat z místa na místo podle toho, kde se zrovna natáčí nějaký film.

„Už nechtějí, aby s nimi musely všechny děti pořád cestovat. Brad je poměrně konzervativní a chce, aby děti mohly zapustit kořeny a chodit do jedné školy. Vlastně se spolu s Angelinou chystají na čas z Hollywoodu stáhnout,“ řekl zdroj listu The Sun.

Může za to Depp
Mluví se o tom, že k přestěhování Brada a Angelinu přemluvil Johnny Depp, který se svou partnerkou ve Francii žije.

„Johnny je přesvědčil, že pokud chtějí vést normální život, musí pryč z Los Angeles. Všichni se shodují, že je zapotřebí soustředit se na potřeby rodiny. Mají dost peněz, tak si chtějí trochu odpočinout a užívat si života,“ dodal zdroj.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3