Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: oddee.com

Dobrou chuť: Anatomické sladkosti!

Lahůdky, které vám dnes představíme, vypadají jako lidské orgány, které někdo přivezl z pitevny. Ale neděste se – tím veškerý horor končí. Jde totiž o skutečné delikatesy!

A vyrvu ti srdce z těla!
Vypadá jako lidské srdce, ale ve skutečnosti se zakousnete do šťavnatého dezertu kulinářské umělkyně Lily Vanilli, která jej stvořila jako sladkost pro letošního Valentýna. Pravda, dortík vypadá na první pohled kapku nevábně, pokud se ale odvážíte jej ochutnat, budete se olizovat až za ušima.

Moučník je stvořený z piškotu, doplněný tvarohovým krémem a politý speciální omáčkou z černého rybízu a višně. Tato libůstka stojí 7 liber (asi 200 Kč), 20 % ze zisku posílá cukrářka na charitu, která podporuje nemocné rakovinou.

magazin.cz


Pozdrav z ženského klína
Ženské pohlavní orgány – všichni to známe z přírodopisu. Tato povedená kopie dělohy je vyrobena z nejjemnějšího piškotu, který cukrář ještě zvláčnil karamelovou polevou. Co říkáte, pánové? Mňam!

magazin.cz

Hele, ledvina
Není ledvina jako ledvina. Tahle je vyrobena ze čtyř vajec, čokoládového pudinku, mouky, oleje a vanilkového extraktu... No není k nakousnutí?

magazin.cz

Nášup z automobilové havárky
Támhle je ruka, tam zase kus mozku a plovoucí oko. Pohled na toto menu nenechá nikoho chladným. Nabízejí se tady snad pozůstatky z automobilové havárie? Kdepak, toto bizarní dílko je opět moučníková záležitost, pěkně přelitá jahodovou šťávou, takže o dramatický efekt není nouze.

magazin.cz

Pěkně ufiknutá nožka
Amputace? Dost možná... Ale podle zvednutého prstu lze usuzovat, že byla provedena velmi citlivě. Teď jen vzít do ruky nůž a v amputaci pokračovat. Což takhle dát si kousek z paty nebo palec?

magazin.cz

Dortík jako z posilovny
Chlapík na obrázku má bezesporu narozeniny. Kamarádi mu k této události nechali vyrobit sladkou kopii jeho vypracované hrudi. A jak je vidět, mistr cukrář své dílo dovedl k dokonalosti.

magazin.cz

Návštěva u gynekologa
Tento dortíček byl kupodivu vyroben na svatební stůl. Údajně si ho přál ženich, který se chtěl zřejmě dobře připravit na svatební noc. Výrobce nabízí svým zákazníkům, že si mohou vybrat polevu (symbolizující barvu kůže) z bílé, hořké, nebo mléčné čokolády.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21