Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Renata Langmannová / foto: Korzo

Langmannová trénuje thajský box, s útočníkem by si poradila

Česká Miss 2006 a modelka Renata Langmannová (24), která se stala s pistolí v ruce reklamní tváří České zbrojovky, je nebezpečná i beze zbraně.

Renatě totiž učaroval thajský box, který provozuje se svým přítelem, a ten je trenérem této sportovní disciplíny.

„Rozhodně ho nedělám proto, abych někoho zmydlila. Baví mě to, i když trocha toho pudu sebezáchovy tam přeci jen asi je. Často nevíte, když vyrazíte ven, co nebo kdo na vás čeká. A tak umět se bránit je určitě potřebná věc,“ svěřila se modelka.

Zatím prý ale podobná situace nenastala. Nikdo si na ni netroufl ani ji neobtěžoval.
„Třeba to, co jsem se naučila, vůbec nevyužiji. Ovšem to nic nemění na tom, že thajský box se mi líbí. Dělám ho ale především pro zlepšení kondice. Ovšem kdyby si na mě někdo přece jen troufl, tak bych mu ukázala,“ tvrdí Langmannová, která však o svou tělesnou schránku pečuje i jiným způsobem.

magazin.cz

Pravidelně navštěvuje posilovnu a fitcentrum, kde se také dokáže pořádně rozparádit. Sice nemá na sobě ani špíček a kvůli hubnutí se rozhodně nehoní, ale tělesná kondice je prý pro modelku velice důležitá. Předvádění oblečení nebo prádla je údajně fyzicky stejně náročné jako jiná práce.

„Bývá to občas pořádný fofr. Lítáte z mola do převlékárny mnohokrát za přehlídku a nesmíte propást další vystoupení, takže se naběhám víc než je zdrávo,“ dodala modelka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3