Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mel B / foto: WENN.com

Mel B pracuje na dalším dítěti pětkrát denně!

Proslýchá se, že Melanie Brown, alias Mel B (35), jedna z pěti zpěvaček kdysi slavné britské dívčí skupiny Spice Girls, mívá se svým manželem Stephenem Belafontem sex i pětkrát denně!

Na čokoládovou Angličanku s báječně vysportovaným tělem přišly opět mateřské touhy. Ačkoli již povila dcery Phoenix Chi a Angel Iris, jejichž otcem je hollywoodský herec Eddie Murphy, se Stephenem, který už má dceru Giselle, prý velmi vážně přemýšlejí o dalším děcku. A nejen přemýšlejí…

„Už na tom pracujeme,“ svěřila se Melanie Brown, kterou svět zná jako Mel B či pod přezdívkou „Scary Spice“, reportérům německého listu Berliner Kurier.
Jak dodala, dovede si docela dobře představit, že by se mohla stát potřetí maminkou ještě letos. Není na co čekat…

„Je mi pětatřicet, už nejsem nejmladší,“ podotkla. Kluk, nebo děvče? „To je mi fakt jedno. Hlavně, ať je miminko zdravé,“ usmála se Mel B.

magazin.cz

Další dítě si nepochybně může dovolit. Oba manželé jsou ekonomicky velmi solidně zajištění a v jejich rozlehlém domě, který mají v americkém Los Angeles, je místa dost a dost.

Ovšem pokud se Mel B a Stephen skutečně dočkají potomka, budou se muset ve svých sexuálních vášních přece jen trochu krotit. Novorozeně vyžaduje pozornost a potřebuje trvalou péči…

Do Berlína přicestovala někdejší „Scary Spice“ s cílem představit v Německu DVD, na němž se prezentuje jako autorka vlastního fitness programu. Vlastně tak trochu „fušuje do řemesla“ své ex-kolegyni Melanii Chisholmové, řečené Mel C. Tu svět znal jako „Sporty Spice“.

Svůj fitness program vypracovala Melanie podle vlastních slov proto, aby se po obou svých těhotenstvích vždy dostala během pěti měsíců zpět do absolutní formy a figury.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9