Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ricky Martin / foto: WENN.com

Ricky Martin: Přiznat se k homosexualitě bylo náročné

Portorikánský idol Ricky Martin (39) novinářům popsal svůj vnitřní zápas, kdy se rozhodoval, že veřejně oznámí svou sexuální orientaci, jako „intenzivní duchovní proces“.

Interpret hitu Livin La Vida Loca to uvedl v průběhu víkendového (19. 3.) předávání cen GLAAD Media Awards v New Yorku.

Ceny jsou udělovány na počest těm, kdo v různých oblastech přispěli k pravdivému a odpovídajícímu představení komunity lesbiček, gayů, bisexuálů, transsexuálů i transvestitů (LGBT komunita). Martin získal hned dvě ocenění za své přispění LGBT komunitě.

V rozhovoru pro časopis People následně devětatřicetiletý zpěvák poděkoval svým loajálním fanouškům za podporu v jeho rozhodnutí přiznat se vloni v březnu ke své homosexualitě.

„Posledních pět let jsem procházel intenzivním, duchovním procesem a poslední dva roky vůbec nejvíc. Potřeboval jsem se o to podělit s okolním světem. Můj účet na Twitteru se zvýšil z půl milionu fanoušků na 1,8 milionu! Dnes chodím s hlavou hrdě vztyčenou. A to, že jsem tady, že dostávám ocenění? To je jenom začátek,“ řekl horkokrevný krasavec časopisu People.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7