Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robbie Williams / foto: WENN.com

Robbie Williams má hrůzu z otcovství

Popová hvězda Robbie Williams (37) přiznává, že má obavy z otcovství. Ale má smůlu. Jeho manželka Ayda touží po dítěti. A to tak, že velmi.

Ayda chce založit rodinu co nejdříve. A také Robbie se připravuje převzít za své dítě odpovědnost. A to i přesto, že je velmi nervózní z toho přivést na svět dítě.
„Ona zoufale touží po dítěti. Já se toho děsím. Ale budu dobrým tátou, protože jím budu muset být,“ řekl Williams.

I přes své výhrady je Robbie přesvědčený, že pro něj bude dobré mít dítě, neboť díky němu bude méně sobecký.
„Jo, jsem sobecký. Užívám si, když si můžu dělat, co chci a kdy chci. Ale když se ve vašem životě objeví dítě, donutí vás to, aby se vše přestalo točit jen kolem vás. A to pro mě bude dobré. Snad…“ dodal zpěvák.

magazin.cz

Ještě než se Williams oddá svým budoucím otcovským povinnostem, vydá se na obří světové turné. Před plánovanou šňůrou koncertů své skupiny Take That se také snaží shodit pár kil. V tom soupeří se svým spoluhráčem Garym Barlowem, protože oba chtějí být na turné Progress Live v co nejlepší formě.

„Váha nám s Garym kolísá. Jde nahoru a dolů během jednoho týdne. Minulý týden mi Gary říká: »Tyhle věci už nebudu potřebovat, chceš je?« Začal totiž s dietou. A ten den jsem si řekl »Dobře, když ty budeš jíst salát, já budu jíst půlku salátu«,“ řekl zpěvák se smíchem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2