Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Princ William / foto: WENN.com

Princ William přežil rozlučku se svobodou bez ostudy

Princi Harrymu (26) se podařilo nejen naplánovat pro svého bratra prince Williama (28) víkendovou rozlučku se svobodou, ale dokonce unikli slídilům z médií.

Královský mluvčí přiznal, že synové prince Charlese a jejich nejbližší přátelé strávili víkend oslavami na blíže nejmenovaném místě.

Proslýchá se, že William, Harry a přibližně dvacet jejich přátel měli naplánovaný den vodních sportů: závody na motorových lodích, vodní lyžování a podobně.

magazin.cz

A večer zamířili do hospod. Oslava se prý konala v okolí Norfolku a celkem stála jen 2500 liber (cca 70 000 Kč), protože se všichni ubytovali u přátel.

Mluvčí královské rodiny odmítl upřesnit podrobnosti, ale potvrdil:
„Princ William si rozlučku se svobodou užil a konala se ve Spojeném království.“

magazin.cz

Nastávající ženich sice podle listu Daily Express povolil svému mladšímu bratrovi zorganizovat tento večírek, ale lze předpokládat, že mu dal i pár instrukcí.
Nevěsta Kate Middleton (29) si možná dělala starosti, že v pondělí ráno najdou novináři jejího snoubence přivázaného v podroušeném stavu u nějakého sloupu pouličního osvětlení, ale oslava buď opravdu byla zcela nevinná (a vše tomu nasvědčuje), anebo se Harrymu podařilo vše udržet pod pokličkou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4