Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Katie Price touží po růžové helikoptéře

Modelka Katie Price (32) má v plánu koupi růžové helikoptéry. Aby s ní mohla létat až domů, chce mít na střeše svého nového domu přistávací plochu pro vrtulníky.

Britská hvězda si zaplatila lekce létání a doufá, že na její dům půjde heliport umístit. Bude tak moci vzlétnout během okamžiku.

„Mám v plánu pořídit si vlastní helikoptéru, růžovou, hodnou Katie Price. A to hned, jak zvládnu zkoušku z létání. Chci na svém novém domě heliport. Lidé by si mohli myslet, že to je extravagantní, ale já bych ráda viděla, jak mne lidé budou ve vzduchu sledovat,“ sdělila kráska britskému deníku Sun a dodala: „A pokud mě lidi znudí, prostě jim zasvištím nad hlavou.“

magazin.cz

Katie, která má z předchozích vztahů tři děti, Harveye (8), Juniora (5) a tříletou Princess Tiaamii, nedávno přiznala, že se se svým novým argentinským přítelem vlastně těžko domluví.

Model Leandro Penna, se kterým se Katie poznala 28. února, a to krátce poté, co oznámila svůj rozchod se zápasníkem Alexem Reidem, hovoří španělsky. Jeho rodný jazyk Katie neovládá. Jejich způsob dorozumívání tak mimo jiné zahrnuje například přivírání očních víček.
„Nemluvím španělsky a on moc nemluví anglicky. Ale dorozumíváme se jinými způsoby. Dokonce tak prostými, jako je mrkání,“ dodala Katie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3