Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Učitelka nafotila akty, teď se bojí o místo

Umělecké fotografie „nahoře bez“ se staly černou můrou pro někdejší Miss Severního Irska a britskou topmodelku Joanne Salley (32).

magazin.cz
Před časem působila i jako televizní moderátorka a nyní je zaměstnána jako renomovaná učitelka umění na prestižní soukromé škole Harrow School v anglickém Middlesexu. Jenže její nahé snímky náhodně padly do rukou všímavému studentovi a malér byl na světě.

Klučina neváhal a fotografie okamžitě rozeslal svým spolužákům. Ty se samozřejmě okamžitě staly hitem nejen v samotné Harrow School, ale bleskově doputovaly i do některých jiných škol, uvádí server nachrichten.de.

„Joanne je pohledná žena a za své vnady se nemá co stydět. Konec konců, v roce 1998 ji účast v soutěži o královnu krásy Velké Británie katapultovala do světa topmodelingu. Svého času Joanne Salley randila se známým hráčem ragby Mattem Dawsonem,“ konstatuje server shortnews.de.

magazin.cz
Problém je ovšem v tom, že Joanniny lechtivé snímky bez podprsenky nafotila její kolegyně z učitelského sboru jménem Fiona Corthine, a to přímo ve školní knihovně. Paměťová karta s obrázky svůdné kantorky v erotických pozicích pak zůstala nestřeženě ležet ve školním fotoateliéru, kde ji našel zvídavý študák, který si její tajemství nenechal pro sebe.

Joanne se podle dostupných informací měla sebrat a s ostudou utéci ze školy. Teď se prý obává, že přijde o místo.

Ředitelství Harrow School vyzvalo své žáky, aby obrázky paní učitelky umění vymazali ze svých mobilů a počítačů. Lze ovšem s úspěchem pochybovat, že by studenti tohoto apelu uposlechli.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10