Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: PokerStars.cz

Zaleťte si s PokerStars zdarma na utkání snů!

Chtěli byste si udělat výlet s kamarády třeba na sedmé finále play-off NHL? Nebo snad finále Ligy mistrů? Díky PokerStars to nemusí být problém!

Je tu duben a s ním i další unikátní akce největší internetové herny pokeru na světě PokerStars. Tentokráte můžete kromě mnoha tisícovek dolarů získat i prémiový balíček s názvem Game of Your Life. Co balíček s tak nadějným názvem obsahuje?

Vítěz balíčku Game of Your Life si bude moci vybrat jakékoliv sportovní utkání na světě a PokerStars mu pokryjí veškeré náklady na cestu, ubytování i vstupné (těšit se můžete na opravdu exkluzivní lístky), navíc, pokud se stanete vítězi právě vy, si s sebou budete moci vzít i kolik kamarádů chcete. To vše až do výše neuvěřitelných 100 000 dolarů (čili asi 1 800 000Kč)! Takže fakt nehrozí, že byste museli na něčem šetřit.

A jak se můžete probojovat až ke slavnému vítězství v této nejnovější akci herny PokerStars? Stačí se kvalifikovat do Velkého finálového freerollu, jenž se bude konat 22. května ve 22:00 středoevropského času, a prostě ho vyhrát. Zní to jistě velice snadně, nicméně někteří z vás se teď asi ptají, jak se do toho Velkého finále vlastně dostanou...

My vám můžem jen říci, že Snadno & Zadarmo! Vstupenku (na jeden z šesti Finálových freerollů dle vlastního výběru – pamatujte, že o Zápas vašeho života se hraje až v tom posledním šestém!) získá každý, kdo ještě nikdy neprovedl vklad na účet svého klienta PokerStars. Stačí jen, aby se konečně rozhoupal a nahrál si na PokerStars alespoň $10 + nezapomněl vyplnit speciální bonusový kód GOYLFDB. Navíc mu tím ani nezaniká nárok na uvítací bonus v hodnotě až $600!

Šanci mají i ti, co již někdy na PokerStars nějaké peníze vložili. Pokud tak učiní nyní znovu v minimální výši $50 a nezapomenou vyplnit bonusový kód GOYLRELOAD, budou se moci i oni těšit na lístek do vybraného Finálového freerollu (včetně Velkého finále).

Jenže to není zdaleka vše. Každý den totiž můžete hrát na PokerStars i 5 freerollů o desítky a stovky vstupenek do velkých Finálových Freerollů. A k tomu navíc bude každý den rozehráno dalších 5 kvalifikačních turnajů s buy-inem pouhých 10FPP – věrnostních bodů. Kolik FPP máte na kontě, zjistíte ve vaší pokladně přímo v klientu PokerStars.

magazin.cz

Více o Game of Your Life zjistíte také na oficiálních stránkách PokerStars!

Kvalifikační freerolly na Game of Your Life naleznete v klientu herny PokerStars pod záložkami Turnaje a Freeroll – tak, jak to vidíte na obrázku. Schéma kvalifikačních turnajů pak naleznete v příslušné tabulce, mějte však na paměti, že k „výkopům“ jednotlivých turnajů zde uvedených musíte vždy přičíst 6 hodin – jde totiž o východoamerické časy.
Kvalifikační freerolly se tak konají každý den od: 12:00, 14:00, 18:00, 20:00 a 22:00.
Kvalifikace za 10FPP se tak konají každý den od: 13:00, 15:00, 19:00, 21:00 a 23:00.

magazin.cz

108 nejlepších z freerollů a 67 nejlepších z kvalifikací za věrnostní body postupuje vždy do aktuálního Finálového freerollu v příslušném týdnu. O balíček Game of Your Life se přitom hraje až v posledním Finálovém freerollu – Vekém finále – 22. května. Stejně jako v něm se ale i ve všech předchozích bude hrát i o prize pool v hodnotě $100 000, což jsou skoro dva miliony korun. Hrát freerolly na PokerStars se prostě vyplatí!

magazin.cz

To ale pro vás jistě není žádná novinka, sami jistě již dobře znáte každodenní
Líbimseti turnaje. Nejenže jsou absolutně zadarmo a dá se v nich získat malý zakládní kapitál do budování většího bankrollu, ale můžete v nich především získat i vstupenku do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Dubnové heslo najdete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1