Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: wikipedia.org

Michael Jackson spáchal sebevraždu

Právníci zastupující Dr. Conrada Murrayho, osobního lékaře zesnulého zpěváka Michaela Jacksona (1958-2009), tvrdí, že zpěvák kvůli starostem s dluhy spáchal sebevraždu.

Toto šokující tvrzení bylo proneseno během předběžného slyšení. Obhájce Ed Chernoff trvá na tom, že jeho klient Conrad Murray, který je obviněn z neúmyslného zabití „krále popu“, není za jeho smrt zodpovědný.

Podle Chernoffa byl Jackson v takovém stresu kvůli stavu svých financí, že si sám vzal život. Na podporu svého tvrzení si právník vyžádal přístup k finančním záznamům zemřelého zpěváka.

magazin.cz

„Obhajoba se bude soustřeďovat na prokázání, že Michael Jackson podnikl zoufalé kroky, které ukončily jeho život. Věříme, že v době, kdy Michael Jackson zemřel, byl ve vztahu ke svým financím zcela zoufalý,“ řekl Chernoff soudci Michaelu Pastorovi.

Státní zástupce David Walgren namítá, že obhajoba zvolila „rozptylovací taktiku“, která má odvést porotce od hlavního předmětu soudního procesu. Jak totiž připomíná server FemaleFirst, Murray je obviněn, že jednal s trestuhodnou nedbalostí a podal Jacksonovi anestetikum, které ho zabilo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10