Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vladimir Kličko a Hayden Panettiere / foto: WENN.com

Ameriku vzrušuje sex obrovitého boxera a drobné herečky

Může fungovat sex mezi skoro dvoumetrovým obrem mohutné tělesné konstrukce a křehkou, droboučkou blondýnkou, která je přesně o 32 centimetry menší? Funguje, a jak!

Aspoň tak to tvrdí americká herečka a zpěvačka Hayden Panettiereová (21). Maličká televizní hvězda ze seriálu Hrdinové (Heroes), kde hraje roli roztleskávačky Claire, randí od počátku loňského roku s chlapáckým ukrajinským profesionálním boxerem Vladimirem Kličkem (35). A právě jejich intimní život byl nyní hlavním tématem nadstandardně sledované americké talkshow.

„Ti nejstydlivější lidé ke mně přicházejí a ptají se mě: »Funguje to vůbec?« A já odpovídám: »Jasně! Kde je vůle, tam je i cesta!«,“ prohlásila Hayden na kameru trochu tajuplně.

magazin.cz

„Především jsou ti, která zajímá můj erotický život, velmi konzervativní. Přesto se mě ale vyptávají na nejrůznější detaily. Sice se mi hned omlouvají, ale i tak by chtěli vědět úplně všechno,“ pokračovala herečka a zpěvačka. Zejména mezi Američankami totiž kolují zvěsti o vysoce nadstandardním mužském vybavení ukrajinského boxera. Do takových detailů ale blonďatá newyorská rodačka nezašla.

Hayden se v roce 2007 rozešla se svým přítelem, hercem Stephenem Collettim. Dlouho pak byla sama, až po třech letech to dala dohromady s ukrajinským profesionálním boxerským mistrem světa v nejtěžší kategorii a olympijským vítězem z Atlanty v roce 1996. Když tam Kličko získal zlatou medaili, bylo Panettiereové teprve sedm.

Až vtíravý zájem Ameriky o její sex s Vladimirem bere Hayden s klidem. Z míry ji nijak nevyvádí. Naopak – jak podotkla ve zmíněné talkshow, přijde jí dokonce „jako mimořádně zábavný“.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12