Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jitka Asterová / foto: Korzo

Odpanil mě v devatenácti

První sexuální zážitek prožila herečka a moderátorka Jitka Asterová (51) v devatenácti letech.

Ke styku svolila údajně pouze proto, aby „to“ měla za sebou. Vždyť již od třinácti let chudinka trpěla tím, že je panna. Dnes si Jitka na nezájem mužů rozhodně stěžovat nemůže. „Nemám na svou první zkušenost pěkné vzpomínky. Přesto jsem po ní dost ožila,“ přiznala rodačka z Prahy Korzu.

Jitka nedávno zkoušela spočítat své partnery, ale ke konečnému číslu se nedobrala. Jsou to desítky. Jistou dobu byla sama, proto dle svých slov experimentovala a tím poněkud navýšila počet. Pokud partnera má, dušuje se, že mu nezahýbá.

Řadu let moderovala na Frekvenci 1 večerní pořad Sexy život. Ačkoliv je její spolupráce s uvedenou rozhlasovou stanicí minulostí, občas si na svou bývalou práci vzpomene. Mnohdy prý dostávala otázku, zda jí sex nezevšedněl, když dvě hodiny denně s lidmi hovoří o erotice. Nejenže ji sex neomrzel, dokonce se v této oblasti mnohému přiučila.
„Pochopila jsem dokonale rozdílnost muže a ženy a vím, že mužům už nikdy neporozumím. Ani se nebudu snažit. Je to jiný živočišný druh,“ míní Asterová.

magazin.cz

Zpočátku ji dokázaly rozladit vulgární telefonáty mužů. Nebyla připravená, nereagovala jako profesionálka, rozplakala se a spadla pod stůl. A erotické či lichotící telefonáty ji nevzrušily. Vysílání prý nemělo s erotickými pocity nic společného. Spíše se hodně nasmála. Někteří brali vážně její nadsázku, že nemůže najít toho pravého chlapa, a nabízeli jí nejen vztah, ale dokonce i sexuální služby.

A ačkoliv Jitka otevřeně přiznává, že má ráda peníze, když nepřeskočí jiskra, s žádným mužem si ani pro milión nezačne.
„Peníze mohou být milý doplněk, ale tak je to všechno. Měla jsem štěstí na bohaté muže, dokonce se i o mně říkalo, že jdu po penězích. Ale jsem ráda soběstačná a finanční závislost je mi nepříjemná,“ tvrdí Asterová.

Na mužích se jí líbí určitá tajemství, náznak tolerance, vnitřní sebejistota a vtip. A kde by se nejraději milovala? Nejdráždivější pro ni bývají cizí prostředí, ráda je u někoho doma. Nejméně by se jí líbil sex v kanceláři, kde denně pracuje.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11