Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Andělská mise ve znamení AXE

Co mají společného Miss Kateřina Sokolová, Miss Lilian Sarah Fischerová a moderátorka Nikol Moravcová?

Všechny bezvýhradně podlehly značce AXE, která pomocí své neodolatelné vůně poskytne každému muži AXE efekt pro dobývání ženských srdcí. S AXE efektem se mužům podaří svést i anděla a přimět ho k tomu, aby odhodil svoji gloriolu. Nadpozemsky krásné andělské bytosti podléhají houfně nové vůni AXE EXCITE a k „padlým“ andělům se přidaly i výše zmíněné krásky. Společně se svůdným týmem AXE andílků se slétávají během svých andělských misí na ty nejlepší letošní akce a festivaly.

magazin.cz

AXE ví, kde hledat krásné holky
Skutečnost, že AXE pomáhá mužům dokonale flirtovat a výrazně zvyšuje jejich úspěšnost u žen, je všeobecně známá. Věděli jste ale, že se kolem AXE točí ty nejkrásnější Češky? Slet padlých Andělů bez glorioly zaplavuje nyní jarní Majálesy a letní festivaly.

magazin.cz

Kouzlo nadpřirozenosti se dotýká obzvlášt´ těch, se kterými andělé zcela nepokrytě flirtují. Že se jedná vždy pouze o muže, kteří použili novou vůni AXE EXCITE, je celkem přirozené, protože tento flirtovací elixír dělá muže neodolatelnými. AXE ovšem nezaručí jen úžasný flirt, ale na parties pod záštitou této značky, lze vyhrát i mnoho hodnotných cen. Můžeš se zúčastnit flirtovací hry a získat AXE EXCITE deo sprej, USB lampičku, kožený náramek AXE nebo tašku AXE přes rameno. Každá holka obdrží u vstupu andělský náhrdelník. U zábavného E-kiosku, se pak můžou kluci nechat vyfotit a udělat si super koláž se sexy AXE andílky, a tu si pak poslat na mail nebo na Facebook. Pokud tedy hledáš krásnou holku, tak věz, že s AXE ji určitě najdeš. AXE má totiž čich na svůdnou krásu a nyní Ti otevře dveře do světa hříchů a svádění, kde i andělé podlehnou.

magazin.cz

Jaro letos patří andělům s vytříbeným čichem, a proto se slétli v pátek 6. 5. do Prahy, aby představili na největším Majálesu v historii novou andělskou vůni v podobě pánského deo spreje AXE EXCITE. Rej andělů zaznamenala s kamerou AXE TV i krásná herečka, modelka a moderátorka Nikol Moravcová. Nikol, jenž ztvárnila hlavní roli v prvním českém 3D celovečerním filmu/muzikálu „V Peřinách“, vyvzpovídala návštěvníky Majálesu, co pro ně znamená navoněný styl. Chcete vědět, proč pro Jirku Macháčka je navoněný styl něco, nad čím je nutno přemýšlet, nebo proč Matěj Homola složil zbraně a se ženami již nebojuje? Odpovědi na tyto otázky a mnohem více uvidíte v reportáži AXE TV, kterou pro Vás připravila Nikol Moravcová:

Jaro patří hlavně flirtu a dokonalou pomůckou je při tom neodolatelná vůně AXE EXCITE. Propůjčí každému muži AXE efekt, kterému podlehne i ten nejcudnější anděl. Na Majálesu to zažilo mnoho studentů na vlastní kůži. AXE ovšem nepomáhá pouze při flirtu, ale na parties pod záštitou této značky, lze vyhrát i mnoho hodnotných cen.

Veškeré informace o novinkách a dění kolem AXE najdeš na www.axe.cz a také zde.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1