Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.trendhunter.com

Justin Bieber má své laky na nehty!

Oblíbený zpěvák a lamač dívčích srdcí, Justin Bieber, umí vydělávat peníze – a to i v kosmetickém průmyslu.

Justinovy barvičky
Co může mít šestnáctiletý kluk společného s lakem na nehty? V případě zpěváka Justina Biebera, hodně. Tento idol se totiž rozhodl, že pro značku OPI vytvoří jarní kolekci laků na nehty. Barvičky jsou už od února na světě a prodávají se pod názvem One Less Lonely Girl.

magazin.cz

Ulovte si svůj lak
OPI patří mezi výrobce špičkových laků na nehty, takže Justin touto spoluprací neutržil žádnou ostudu. Ba naopak – kromě finanční motivace dostal možnost si i trochu barevně zařádit. Takže jaké nehtíky budou nosit jeho skalní fanynky? Výběr je z 14 odstínů... V kolekci laků se objevuje levandulová, zlatá, tmavě modrá, červená, hráškově zelená nebo třpytivá... Laky jsou k dostání v amerických drogériích, ale k mání jsou i na internetu.

Bomba: Zpívající kartáček na zuby
Ale pozor, nepropásněte i další zkrášlující bombu od Justina Biebera! Začátkem července se má totiž v obchodech (a samozřejmě také na internetu) objevit „vytuněný“ kartáček na zuby Justin Bieber Singhing Toothbrush. Jak už anglický název výrobku napovídá, nejde o obyčejný „štětináč“ za pár pětek, ale zpívající kartáček, který vám bude po celou dobu čištění zubů (tedy dvě minuty) vyhrávat songy Justina Biebera.

magazin.cz

Jeden hit ke každému čištění
Repertoár kartáčku je závislý na tom, jakou barvu si vyberete. K mání bude v modré a červené verzi, takže při nákupu hygienické potřeby se nenechte zlákat jen oblíbenou barvou, ale prostudujte si i nabídku hitů, které budete během hygienické dvouminutovky poslouchat. Každý kartáček obsahuje dvě písničky. Jedna je určená k rannímu čištění zubů, druhá k večernímu. Pokud si zvolíte modrý kartáček, můžete se těšit na hity: Love Me a Somebody To Love. Červená verze této hygienické pomůcky zase vyhrává hity U Smile a Baby.

magazin.cz

Se slevou na internetu
Pokud jste netrpěliví a chcete si kartáček objednat už teď, můžete. Na stránkách www.justinbiebertoothbrush.com je k mání se slevou za pouhých 10 dolarů (asi 166 Kč) plus poštovné a balné. Pozor: jde o „stroj“ na baterky. První dávka energie je přiložená ke kartáčku, další baterky jsou již na vás...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8