Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Letní noci s anděly

Proměň letní noci v nekonečnou flirtovací párty!

Ať už na kultovní Sensation White či na hudebním klání hvězdy taneční scény DJe Tiesta a na dalších akcích – AXE tě za horkých letních nocí zasvětí do andělských tajů svádění. Na letošním tanečním klání v bílém, které se konalo v sobotu 28. 5. v pražské O2 aréně, omámila návštěvníky přímo andělská záře, jež obklopovala AXE andílky. Tyto okřídlené bytosti se slétly na Sensation White a mnoho přítomných kluků se stalo obětí jejich hříšné andělské mise. Krásné holky byly ale i mezi normálními smrtelníky, a tak si mužští návštěvníci užili vedle špičkových tanečních setů i noc plnou flirtů.

magazin.cz

AXE andílci okouzlili svojí nadpozemskou aurou každého, kdo je spatřil, a na návštěvníky bílé párty ve velkém rozprašovali novou vůni AXE EXCITE. Jak je již všeobecně známo, této vůni podlehnou i andělé a jedná se tak o nejsilnější AXE efekt v dějinách. S andělským požehnáním se pak mladí muži vrhli do víru bílé noci a mnozí z nich potkali flirt svého života. Kdo se právě neoddával rytmům letošních headlinerů, ten se mohl zúčastnit AXE flirtovací hry. Čekaly na něj lákavé ceny v podobě Axe Excite deo spreje, USB lampičky, koženého náramku nebo stylové tašky přes rameno. Každá soutěžící holka obdržela andělský náhrdelník a samolepky, kterými mohla označit kluka, jenž se jí líbil. Kluci pak hrdě prezentovali u AXE stánků své kořisti v podobě samolepek.

magazin.cz

U zábavného E-kiosku se pak mohli nechat vyfotit, vyrobit si koláž se sexy Axe andílky a tu si pak poslat na mail nebo na Facebook. Kdo ještě nikdy neviděl anděla, ten se může přijít pobavit na jednu z dalších akcí a zažít AXE efekt na vlastní kůži. Nejbližší setkání andělského druhu bude probíhat během vystoupení megastar taneční hudby DJe Tiesto dne 17. 6. v Brně. Kdo bude stát při tobě, až se vrhneš do AXE flirtů? Strážný anděl, nebo padlý anděl? Rozhodnutí je na tobě.

Termíny dalších akcí a veškeré informace o novinkách a dění kolem AXE najdeš na www.axe.cz a také zde.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1