Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Novomanželka Lily Allen je těhotná

Zpěvačka Lily Allen oznámila se svým novomanželem Samem Cooperem, že čekají miminko. A vybrali si k tomu vskutku krásný moment, a sice manželovu svatební řeč.

Romantický církevní obřad proběhl v sobotu 11. června na jihozápadě Anglie a zúčastnila se jej jen rodina a pár blízkých přátel dohromady méně než sto lidí, což je na VIP svatbu opravdu málo. Těm během hostiny Sam oznámil onu radostnou zprávu. Jeden ze svatebčanů pak prozradil: „Byly tam všude slzy štěstí. Je to nejšťastnější den v životě Lily a Sama. Oni jsou tak zamilovaní! To miminko je třešnička na svatebním dortu.“

Lily je prý podle všeho v šestnáctém týdnu těhotenství a podle důležitých vyšetření prováděných ve dvanáctém týdnu je dítě zdravé a tak se novomanžel, který vlastní stavební firmu, odvážil zahrnout oznámení o miminku do svého projevu.

magazin.cz

Zpráva o těhotenství šestadvacetileté zpěvačky je o to radostnější, že přichází sedm měsíců po smutné události, která pár postihla. Loni v listopadu totiž Lily potratila v šestém měsíci těhotenství. Poté se na čas uzavřela před veřejností, aby se dala dohromady. Rodinná přítelkyně uvedla, že Lily chce rychle na tragedii zapomenout a znovu se s partnerem pokusit o dítě. Je prý i ve svém poměrně nízkém věku naprosto odhodlaná být mámou a všichni věří, že jí jednou bude. Zbývajících pět měsíců těhotenství chce tedy zpěvačka prožít v poklidu, obklopena milými lidmi a také dobrým jídlem.

Lily Allen je známa pro svou zálibu v extravaganci, a tak ani její svatební šaty nepatřily k tradičním. Měla na sobě krajkovou róbu, podobně jako před šesti týdny vévodkyně Catherine, navrženou Delphine Manivet, kterou doplňoval závoj, jež zdobily květiny. K oltáři nevěstu odvedl její otec zpěvák a komik Keith Allen. Na obřad se díky přísným bezpečnostním opatřením nedostal nikdo nezvaný.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3