Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Victoria Beckham chce mít z dcery dokonalou růži

Malá Harper Seven je na světě teprve několik dní a přesto už má o své budoucnosti rozhodnuto. Tedy alespoň podle slov její matky Victorie.

magazin.cz
Ta se nechala slyšet, že by si přála, aby z dcery vyrostla dokonalá anglická růže, podobná vévodkyni Catherine. Manželku prince Wiliama si Victorie stejně jako většina Angličanů velmi oblíbila a stala se jejím fanouškem. S Davidem byli jedni z mála pozvaných celebrit na dubnovou královskou svatbu, kam se dostavili i přes zpěvaččino pokročilé těhotenství. Victorie a David dokonce přiznali, že pozvali Kate a Williama na společné setkání, jakmile budou všichni v Anglii. Pokud k tomuto setkání dojde, bude to pro zpěvačku a fotbalistu obrovská pocta.

Čtvrté dítě manželů Beckhamových se narodilo 10. července. Vysněná holčička přišla stejně jako všichni její bratři – Brooklyn (12), Romeo (8) a Cruz (6) – na svět císařským řezem. Matka i dítě už byly propuštěny z porodnice.

magazin.cz

Victorie začala uvažovat, že se celá rodina vrátí natrvalo do Anglie, aby se zde Harper dostalo prvotřídního vychování a mohla navštěvovat soukromé a také patřičně drahé školy. Měla by z ní vyrůst nádherná mladá dáma, která dobře mluví, je elegantní, má dokonalé způsoby stejně jako Kate Middleton. Victorie také podle slov rodinného přítele prohlásila: „Z mé dcery musí vyrůst dokonalá anglická růže s luxusním britským přízvukem, ne nějaký rozmazlený hollywoodský spratek.“

Na další dva měsíce si čtyřnásobný otec David naplánoval klidnější režim a rád by byl své manželce neustále nablízku. Poctivě se věnuje synům, které bere do kina, hrají společně fotbal a chodí na zmrzlinu, aby měla maminka a malá sestřička doma klid. I když nutno dodat, že má Victorie k ruce početné služebnictvo, které je připraveno okamžitě splnit každé její přání.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2