Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: WENN.com

Victoria Beckham rozdává úkoly podřízeným v bikinách

Dokážete si představit rozhovor s vaší šéfovou či šéfem v plavkách?

Myslíte, že by v takovém případě šlo udržet pozornost a co třeba respekt k autoritám, dokázali byste se ovládnout a s kamenným obličejem vše přejít?
Beckhamovic rodinka se toho času zdržuje převážně ve slunném Los Angeles, kde Victoria před pár týdny porodila dceru Harper Seven. Kancelář a velkou část svých podřízených mají ale v Londýně a kontakt s nimi udržují mimo jiné i pomocí webkamery.

magazin.cz
Victoria, která se teď prezentuje hlavně jako módní návrhářka, připouští, že se ne vždy obtěžuje převléci a tak úkoly svému tvůrčímu týmu neváhá přidělovat oblečená jen v plavkách. V rozhovoru pro časopis Elle uvedla, že má na práci vyhrazen vždy jeden týden v měsíci, kdy toho musí stihnout opravdu mnoho. „Občas se nezvládám ani převléknout, když se svými zaměstnanci skypuju a tak zůstávám v bikinách anebo přes sebe hodím župan.“

Britská celebrita je známa svou zálibou v oblékání. Prakticky nikdy na sebe nebere nic dvakrát, její šatník je tak obrovský a plný skvostů těch nejslovutnějších značek. Přitom ale přiznává, že nemá čas nakupovat a většinu věcí ji dovezou přímo domů. „Já prostě nemám čas. Spousty věcí dostanu a také hodně nosím svou vlastní kolekci,“ přiznala Beckham, jejíž značka jde prý na dračku.

Dokonce se traduje, že díky její vyzáblé postavě zavedli návrháři novou velikost. Tyto modely na velmi štíhlé jdou na odbyt, i když psychologové tvrdě bojují za to, aby extrémní štíhlost nebyla nijak propagována. Victoria prý držela jistý druh diety i v těhotenství. Stejně tomu bylo i v předešlých třech případech. Jde ale o velmi nebezpečné počínání, které může mít neblahý vliv na plod. Zřejmě to ale nebude zas tak pravdivá informace, jelikož od porodu se Beckham ještě neukázala na veřejnosti a je to prý kvůli tomu, že se jí zatím nepodařilo získat bývalé křivky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2