Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vanessa Hudgens / foto: WENN.com

Vanessa Hudgens rozjíždí vlastní módní značku

Dvaadvacetiletá herečka, zpěvačka, tanečnice a příležitostná modelka se rozhodla rozšířit portfolio svých aktivit. Vrhla se na módu a pracuje na vlastní módní značce.

magazin.cz
„Mnou navržené oblečení je inspirováno módou ulice, ale zároveň je elegantní a hlavně nositelné,“ popsala hvězdička, která si libuje v módě lehce inspirované hippie stylem, šmrncnutým retro prvky ve stylu padesátých let.
V současnosti Hudgens pobývá v New Yorku, kde právě probíhá pověstný Fashion Week plný přehlídek známých i méně známých módních značek. „Načerpávám tady inspiraci na svou vlastní kolekci. Na jednom místě je tu tolik krásných módních nápadů, že se bojím, abych si vše zapamatovala,“ přiznala herečka.

Vzhledem k tomu, že se před Vanessou Hudgens pokoušela o vlastní módní linii spousta jiných celebrit, nebude to mít mladá brunetka jednoduché. Vanessa si nedávno musela vyslechnout řadu kritických ohlasů na svou image. Nechala si totiž ostříhat dlouhé lokny a pyšní se teď krátkým účesem. Zlí jazykové tvrdili, že v krátkých vlasech nevynikne její krása. Ta působí velmi exoticky, jelikož je namíchaná z filipínsko-portorikánsko-irsko-americko-indiánské krve.

magazin.cz

Kariéra této krásky se rozjela v roce 2006, kdy zužitkovala svůj talent pro hraní, zpívání a tancování v muzikálu High School Musical (Muzikál ze střední). Ve světě se stal velmi oblíbeným. Díky svému působení v muzikálu dostala Vanessa nabídku na nahrávání svého prvního CD se společností Hollywood Records. Její hudba obsahuje pop, rock, elektroniku i prvky R&B.

V muzikálu se také sblížila se svou první velkou láskou. Jejím vyvoleným se stal hlavní mužský představitel Zac Efron. Pár spolu tvořili až do loňského prosince. Svého času vyhrávali ankety o nejkrásnější pár šoubyznysu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3