Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.verenettawarner.com

Beyoncé se povedl pořádný trapas!

Americká zpěvačka je prý těhotná a s manželem se těší na své první dítě už příští rok v únoru.

Třicetileté Beyoncé se ale před pár dny podařilo vyvolat ohromnou vlnu spekulací. V australské show Sunday Night HD kamery zachytily cosi podivného. Respektive, když si Beyoncé v růžových šatech sedala, nahrnulo se jí „břicho“ kamsi dolů. Na první pohled to vypadá jako by měla pouzdrové šaty v oblasti břicha čímsi vycpané. Jak to tedy je? Je zpěvačka opravdu těhotná? A kdyby ne, proč by s takovým výmyslem přišla?

magazin.cz

První spekulace o tom, že Beyoncé a manžel rapper Jay-Z dítko opravdu nečekají, se vyrojily už krátce po té, co zpěvačka prozradila, že je v očekávání, a to přímo během předávání hudebních cen. Strhla tak pozornost všech médií jen na sebe, což se v její branži vždy hodí a kolegyním se to rozhodně nelíbí.

magazin.cz

Dalším důvodem, proč by na sebe chtěla případným miminkem upozorňovat, je skutečnost, že vydává novou desku a chce tak zvýšit její prodej. To je ale hodně přitažené za vlasy. Umělkyně jejího formátu nic takového rozhodně nepotřebuje, její CD se prodávají prakticky sama.

magazin.cz
Třetí možností, proč si zpěvačka hraje na těhotnou, je ta, že má v plánu napravit reputaci manžela Jay-Z a odvrátit pozornost médií od domněnek, že ji údajně podváděl a dokonce před lety zplodil nemanželského syna.

Tak či onak, zpěvačka je podle všeho opravdu těhotná, jen se jí břicho v pátém měsíci ještě tolik nezakulatilo (možná vlivem vypracovaných břišních svalů), a tak mu pomáhá vycpávkami. Na přímou otázku její tisková mluvčí Yvette Noel-Schure odpověděla, že spekulace o těhotenství Beyoncé jsou hloupé, směšné a falešné. Důkazem může být tato fotografie, kterou zpěvačka nafotila pro známý magazín.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2