Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Decastelo / foto: Korzo

Decastelo trumfla Kerndlovou

I mistr tesař se utne. Takže i naše známé krasavice občas při úpravě svého zevnějšku šlápnou vedle. Ale abychom jim nekřivdili, najdou se i takové, které jsou tiptop vždycky.

Eva Decastelo – 60 %
Moderátorka, herečka a příležitostná modelka se oklepala po dvou rychle po sobě následujících těhotenstvích a poctivě maká na svém zevnějšku. Ten ji ostatně živí, takže není divu, že se opravdu snaží. Hubne, cvičí a mění účes. Doufejme ale, že u vlasů jde o probíhající změnu, která není konečná a ještě na ní bude pracovat. Opět se vrátila k tmavé barvě, která je jí vlastní, za to má plusový bod. Minusové body jí ale dáváme za nehezky provedené prodloužení. To by mělo totiž vypadat přirozeně a nemělo by být na první pohled patrné, že se pyšníte cizím peřím. Evy nastavené vlasy jsou totiž o dost tmavší než ty její a nepodařilo se je zapracovat do účesu tak, aby přechod byl co nejméně patrný.

magazin.cz


Tereza Kerndlová – 50 %
Mladá zpěvačka si na své image postavila kariéru. Hlásek má slabý a nevýrazný, ale zase je na ni krásný pohled, a když se k tomu ještě rozvlní do rytmu, nemá o fanoušky nouzi. Hlavním bodem její krásy jsou zřejmě vlasy. Ty má po většinu života dlouhé a pohrává si jen s barvami. Původně hodně tmavá bruneta občas zatouží po světlejším odstínu. Naštěstí se vždy drží v rozumných mezích, takže ji jako platinovou blondýnu zřejmě neuvidíme, vlasy si nechává zesvětlit jen lehce. No a jindy zase zkouší mnohem tmavší barvu a to dokonce i černou jako v tomto případě. Na první pohled je výsledek katastrofální, Tereza vypadá neskutečně uměle (asi jako Decastelo v blonďatých vlasech) a všemu nasadila korunu hnědým odrostem.

magazin.cz


Andrea Verešová – 90 %
Andrea je, co se vzhledu týče velmi konzervativní, změnu připustila jen dvakrát v životě a to, když byla těhotná. Jinak je stále tmavovlasá, silně nalíčená, dokonale štíhlá a sexy oblečená. Za vlasy má jedničku, ty její jsou už od pohledu zdravé, jelikož jsou krásně lesklé a přirozeně splývají, jelikož nejsou vysušené. Bez výrazného líčení by se zřejmě necítila dobře, tak jí ty umělé řasy, kila stínů a linek nechme.

magazin.cz


Eliška Bučková – 75 %
Modelka a vítězka soutěže krásy má za sebou obligátní rozchod s přítelem, se kterým se dala dohromady ještě před Miss, a následné navázaní vztahu s mužem z řad celebrit, konkrétně tedy s Vaškem Bártou alias Noidem. Dejme tomu, třeba to v jejím případě je jen náhoda a ne tradiční scénář, který provází téměř každou vítězku takové soutěže. Eliška si kvůli lepšímu vzhledu nechala přišít uši, za své odstávající plachťáky se prý styděla a zásadně si je kryla vlasy. Ty má jen tak mimochodem na první pohled matné a tak působí nezdravě, ale možná jde jen o špatnou volbu vlasové kosmetiky.

magazin.cz


Jana Bernášková – 70 %
Tahle mladá herečka si snad nikdy neobarvila vlasy a nechává si tedy svou přirozenou barvu, což se už stává docela raritou. Bohužel Janina barva vlasů je přesně takový ten nemastný neslaný střed, tedy ani světlá, ani tmavá a bohužel ani zajímavá… Já bych se možná přikláněla k lehce načervenalému tónu, jako zrzka by Jana byla výraznější a více šik. Každopádně náušnice sladěné s topem vypadají parádně a mladistvě.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2