Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hugh Grant / foto: WENN.com

Starý mládenec Hugh Grant má dceru

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne… Tohle přísloví se teď přesně hodí na situaci, ve které se právě nachází britský herec Hugh Grant.

Jednapadesátiletý fešák přes měsíc tajil, že se mu v říjnu narodilo jeho první dítě a to holčička. Pikantní je, že matkou dítěte je dvaatřicetiletá čínská herečka Tinglan Hong, se kterou Grant vlastně ani pořádně nechodil, jen si románkem s ní, jak bývá jeho zvykem, zpestřil letošní studenou zimu.

magazin.cz

Holčičce, která dostala jméno Jessica, je téměř šest týdnů a narodila se v soukromé porodnici v Londýně a na svět přišla císařským řezem. Matka se v porodnici zapsala pod cizím jménem, aby předešla odhalení a zájmu médií. Utajení „rodince“ vyšlo skvěle a to se prý byl novopečený otec na dceru do nemocnice podívat.

Grant se ale odmítl ke svému dítěti vyjádřit osobně, nechal promluvit jen svého tiskového mluvčího, který prohásil: „Mohu potvrdit, že Hugh Grant se stal rád otcem malé holčičky. Pan Grant měl s matkou dítěte krátký poměr, a i když těhotenství nebylo plánované, je šťastný a rozhodl se dceru podporovat.“

A podpora oblíbeného herce je opravdu štědrá. Jessica i s matkou obývají krásný londýnský dům v hodnotě téměř padesáti milionů korun. Je jasné, že si něco podobného nepříliš známá herečka nemohla dovolit, takže taťka zřejmě pustil nějakou tu kačku.

magazin.cz

Hugh Grant je známý svým nezávazným životem, respektive tím, že ho žádná zatím nepolapila a to má za sebou i opravdu vážné několikaleté vztahy. Například s herečkou Liz Hurley žil dlouhých třináct let. Od rozchodu s ní ženy střídá mnohem častěji a podle slov lidí z jeho okolí si to užívá.

Přesto se ale herec již několik let netajil přáním stát se otcem. „Před deseti lety bych na děti ani nepomyslel. Ale nyní je kolem mě tolik neteří, synovců, bratranců a vnuků, že se mi ta myšlenka líbí,“ svěřil se již v roce 2009 magazínu Parade. Teď se mu přání vyplnilo a my se již brzy těšíme na fotky stárnoucího Granta, kterak si s malou dcerkou hraje na pískovišti.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!