Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.oddee.com

Šokující proměny

Říká se, že změna je život. Některé změny však mohou být k lepšímu, některé k horšímu...

magazin.cz
Tetovačka pod slupkou make-upu
Tento mladík, občanským jménem Rick Genest pochází z Kanady. Všichni ho ale znají pod přezdívkou Zombie Boy. Jeho tělo je totiž z 80% potetováno ve stylu zombie. Přestože je Rick vlastně živou kostrou, kterou prochází hejno vytetovaných švábů, o práci nemá nouzi a živí se jako model. Nedávno se dokonce stal tváří nové reklamy na krycí make-up Dermablend Leg and Body Cover od Vichy. Celá akce spočívala v tom, že tým tří vizážistů potetovaného Ricka pokryl make-upem, aby vypadl jako naprosto běžný chlap. Vtip reklamy začne v momentě, kdy se Zombie boy chopí odličovacího tamponu a opět se stane sám sebou. Zkrátka, máte-li na těle nějaké tetování, které chcete z nějakého důvodu utajit, stačí použít správný make-up. Na zamaskování Ricka Genesta byly spotřebovány čtyři tuby produktu.

Model přibral 40 kilo
Paul „PJ“ James pochází z Austrálie. Dlouhou dobu se živil jako model a osobní trenér. Ale jak se zdá, takhle kariéra mu nestačila. Chtěl se stát i hercem. A tak se rozhodl, že ztvární hlavní postavu ve svém dokumentu, kde první měsíce přibral 40 kilo (z 80 kg na 120 kg) a další to bude shazovat. Zdá se, že přibírání a shazování se stává novou kratochvílí fitness trenérů, kteří tak chtějí především svým klientům dokázat, že člověk může shodit i to největší panděro.

magazin.cz

Vygumování minulosti za 32 400 dolarů
Bryon Widner strávil roky v jedné z nejtvrdších amerických racistických skupin, což je vidět i na jeho obličeji. Jenže pak se zamiloval, oženil a zplodil tři děti... Chtěl žít už normálně, ale jeho potetovaný obličej mu to neumožňoval. Kdekoli totiž hledal práci, tak měl smůlu. Od totálního krachu rodiny mu prý pomohl sponzor, který Widnerovi zafinancoval náročnou laserovou kúru. Ta čítala 25 operací a probíhala celých 16 měsíců. Widner prý při ní trpěl jako pes a lékaři mu museli do obličeje píchat anestetika, aby to vůbec ustál. Celá legrace stála 32 400 dolarů (tj. přes 600 000 korun). V případě Widnera jde jen o částečné odstranění tetování, protože další tetování má na ramenou a zádech.

magazin.cz

Jak se stala z kluka pěkná ženská
Roberta Close (47) patří mezi první transexuální modelky, které se objevily na titulce brazilské mutace Playboye. Její cesta k ženskému tělu však byla spletitá: v pubescentním věku se cítila býti ženou a osvojovala si ženská gesta a manýry. Pak se rozhodla podstoupit hormonální kúru, která by jí více přiblížila ženskému tělu.

magazin.cz

Když bylo Robertě dvacet, vyhrála soutěž Miss Gay Brazil a začala budovat svou hereckou kariéru v různých brazilských seriálech. Skutečně ženou „se vším všudy“ se stala v roce 1989, operací na londýnské klinice. Vtipné je, Brazilci ji zvolili za nejvíce sexy ženou Brazílie. Tato kráska prý chodila s řadou hollywoodských celebrit, včetně Eddie Murphyho, George Clooneym či Robertem De Nirem. Více než o srdce mužů, musela Roberta bojovat o své oficiální doklady – úřady ji totiž odmítali uznat coby ženu. Po letech soudních tahanic, má konečně nový rodný list, kde je zapsána jako Roberta Gambine Moreir, narozena roku 1964.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1