Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Yemiho taneční studio pořádá ukázkový večírek

Studio DAP v čele s Yemim, se svými studenty připravuje na tento pátek ukázkový večírek.

Taneční studio DAP Yemiho A. D. zazářilo minulý rok hned v několika souvislostech. Kromě medailí z tanečních soutěží a pohárů, účinkování studentů DAPu ve videoklipech Bena Cristovaa, zpěvačky MISTY a mnoha veřejných show, si Yemiho tanečnice vyžádal i americký producent a rapper Kanye West na své evropské turné.

Nyní trenéři studia DAP v čele s Yemim spolu se svými studenty připravují na tento pátek ukázkový večírek, který bude přístupný široké veřejnosti, a kam se můžete přijít podívat, pokud se poohlížíte po nějaké nové aktivitě.

„Naučíme tančit každé dřevo“ směje se Yemi, který den po večírku odlétá s tanečnicemi na další turné tentokrát do Austrálie. Slibuje ale, že v jeho tanečním studiu najde tu správnou lekci tance každý. „Máme tým patnácti špičkových lektorů, učíme Hip Hop, Jazz, House, Balet i Fusion. Samozřejmě od začátečníků až po pokročilé.“

magazin.cz

Večer to bude rozhodně zajímavý. Vystoupí nejedna hvězda famílie DAP – Ben Cristovao, 5Angels, MISTA, JAD Dance Company, DJ Rockstar, DJ Fcuk, DAP Teams, atd.

Ukázkový večírek startuje již tento pátek 13. 1. 2012, od 18:00 v Palace Illusion, Vinohradská 48, Praha 2. Svou účast můžete potvrdit zde.

Více na www.danceacademy.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!