Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Líbej mě, líbej!

Plné rty, jako má například Angelina Jolie, patří mezi nejerotičtější části ženského těla.

Málokdo se ovšem může pyšnit takovým unikátem. Většinou se naše rty potýkají s rozpraskanými koutky, opary, alergiemi na potraviny nebo jsou příliš tenké a jejich majitelka touží po větších. Poradíme vám, jak vyzrát na veškeré tyto neduhy!

 

Nejčastějším problémem, který nás trápí, jsou rozpraskané rty. Pokud si během chladného počasí olizujeme ústa, zaděláváme si na problémy. Zima a mráz v kombinaci s vlhkem naruší jemnou kůži rtů. Během následujících dnů se bude kůže nepříjemně olupovat. Proto je velice důležité používat pravidelně balzám na rty, který je dostatečně vyživí. K dostání je také bambucké máslo – 100 % přírodní surovina dovážená z Afriky. Dejte přednost neparfémované verzi. Různá barviva a příchutě nejsou na místě. Čím víc látek nepřírodního původu se v přípravku vyskytuje, tím je větší šance výskytu možné alergické reakce.

 

Starším ženám a kuřačkám se kolem úst objevují první vrásky. I na ně myslí kosmetické firmy, které nabízejí několik produktů právě pro ně. Speciální štěteček zajistí přesnou aplikaci a vrásky se postupem času stanou méně viditelné.

 

magazin.cz

 

Opary jsou opravdu nepředvídatelné a zákeřné. Objeví se v tu nejnevhodnější dobu a potrápí nás na hodně dlouho. Bohužel málokdo ví, že se jedná o vrozenou dispozici. Pokud opary netrpíte, nikdy nepoužívejte balzámy společně se sestrou, kterou trápí, ani nepijte z lahve po kamarádce s oparem. V lékárně si vyberte vhodný prostředek na jejich léčbu. Bohužel oparů se nikdy nedá zbavit na celý život.

 

Velkým průlomem v „péči“ o rty se staly chirurgické zákroky, kdy se do rtů injekčně aplikuje chemická látka zvaná botulotoxin. Tento rychlý zákrok se stal tak oblíbeným, že si můžete nechat „přifouknout“ rty doslova během polední přestávky. Důležitá je pouze aplikace na správné místo do rtů. Vybírejte si proto známá pracoviště i zkušené lékaře. S poptávkou roste i počet všech pokoutných „odborníků“, kteří lákají potencionální zákaznice na nízké ceny.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!