Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Chris Harvey / Shutterstock.com

Drew Barrymore je možná konečně těhotná!

Herečka Drew Barrymore je s největší pravděpodobností těhotná a čeká tak své první dítě! Před pár dny byla totiž vyfocena, jak si z kliniky v Los Angeles odnáší snímek z ultrazvuku.

Drew byla v úterý viděna se svým snoubencem Willem Kopelmanem v Los Angeles, když odcházela z gynekologicko-porodnické kliniky a v ruce držela fotografii z ultrazvuku. Herečka je bláznivě zamilovaná a zdroj z jejího blízkého okolí na ni prozradil, že jí již dlouho tikají biologické hodiny. Navíc, den po uveřejnění fotografií s ultrazvukem, měla herečka narozeniny, takže je možné, že dostala ten nejlepší dárek - zjištění, že čeká miminko.

 

Její mluvčí jen zvýšil debaty o pravděpodobnosti těhotenství tím, že na přímou otázku o těhotenství nechtěl odpovědět ani kladně, ani záporně. „Bez komentáře,“ vzkázal novinářům. Sama Drew se zatím k těhotenství oficiálně nevyjádřila, momentálně je totiž zaměstnána přípravami své již třetí svatby, v minulosti byla vdaná za Jeremyho Thomase a Toma Greena.

 

magazin.cz

 

Přitom ještě nedávno se herečka nechala slyšet, že jí děti nechybí. Tvrdila, že ji zatím více baví pečovat o svou produkční společnost Flower Films. „Opravdu jsem si vytvořila rodinu. Pracuji s lidmi, které mám moc ráda a sdílím s nimi i svou kancelář. Takže jistým způsobem, ačkoliv jsem neměla dítě, vlastně rodinu mám,“ prohlásila Drew před rokem a půl. Kromě toho měla pocit, že na mateřství pořád ještě není připravená. „Je to zvláštní. Pořád si ještě nepřipadám jako dospělá žena. Oblékám se spíše jako třináctiletý kluk,“ prozradila s úsměvem blondýnka.

 

Barrymore poprvé natáčela již v 11 měsících, když účinkovala v reklamě na krmivo pro psy.  Svůj filmový debut zaznamenala ve filmu Mutace z roku 1980. Její největší dětská role, která jí proslavila, přišla však až o rok později a to, když dostala roli Gertie ve filmu E. T. – mimozemšťan. Ovšem fakt, že se stala tak slavnou ve velmi mladém věku, měl na ni velice neblahý vliv. V devíti letech totiž začala s kouřením, v jedenácti pila alkohol, ve dvanácti kouřila marihuanu a ve třinácti dokonce začala šňupat kokain. Ve svých třinácti letech byla poprvé na odvykací léčbě, kam se po pokusu o sebevraždu vrátila i o rok později.  Toto období sepsala ve své autobiografii Malá ztracená holčička.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3