Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Whitney Houston a Bobbi Kristina / foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Zasnoubila se dcera Whitney Houston se svým nevlastním bratrem?

Nedávno zesnulá zpěvačka Whitney Houston sice nikdy oficiálně Nicka Gordona neadoptovala, ale jako o adoptivním synovi o něm mluvila a především se k němu chovala vždy jako k vlastnímu.

Velmi blízko k němu měla ale i zpěvaččina jediná dcera Bobbi Kristina. A dnes k němu má opravdu blíž než k bratrovi. Podle amerických médií se totiž zasnoubili! V poslední době se zamilovaný pár hodně objevuje na veřejnosti a dcera Bobbyho Browna ukazuje světu také svůj nový zásnubní prsten.

 

„Ano, jsou sice zasnoubeni, ale rodina se ji od toho snaží odradit,“ prozradil zdroj z Bobbiina blízkého okolí. Babička Cissy Houston se však obává, že dvaadvacetiletý Gordon její vnučku zničí. „Vodili se spolu za ruce, často se objímali a líbali na veřejnosti.“ Bobbi Kristina žije s Nickem v domě své matky tak, jak tomu bylo ještě za zpěvaččina života. Whitney si domů přivedla Gordona coby teenagera před deseti roky.

 

magazin.cz

 

Zpěvačka Whitney Houston, která nečekaně zemřela v únoru, odkázala celý majetek své devatenáctileté dceři. Stojí to v poslední vůli, kterou sepsala před jejím narozením, píše agentura AP. Bobbi Kristina, jediný potomek zpěvačky, získá veškerý její nábytek, oblečení, osobní věci, šperky a auta. Peníze, které po Houstonové zůstaly, budou vloženy do zvláštního fondu. Část z nich Bobbi Kristina dostane v 21 letech, další část jí bude vyplacena v 25 letech a zbytek ve třiceti. Z těchto peněz si může zaplatit třeba školné na univerzitě, pořídit si bydlení nebo díky nim založit firmu.

 

Zpěvačka a herečka závěť podepsala 3. února 1993, tedy zhruba měsíc před tím, než se Bobbi Kristina narodila. Jejím otcem je někdejší zpěvaččin manžel Bobby Brown, s nímž se rozvedla v roce 2004. Whitney Houston zemřela letos 11. února ve věku 48 let. Ve vaně hotelového apartmá v Los Angeles zpěvaččino bezvládné tělo objevil její osobní strážce. Příčina smrti šestinásobné držitelky ceny Grammy se stále vyšetřuje.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!