Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Adam Levine a Anne Vyalitsyna / foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Pro Adama Levina z Maroon 5 není ani supermodelka dost dobrá!

Zpěvák kapely Maroon 5 Adam Levine je volný. Jak potvrdila mluvčí, pohledný brunet a krásná ruská modelka Anne Vyalitsyna již netvoří pár.

„Adam a já jsme se rozhodli rozejít jako přátelé. Stále se milujeme a respektujeme se jako přátelé. Přeji mu v životě jen to nejlepší,“ prohlásila Anne Vyalitsyna. Anne se s Adamem seznámila před dvěma lety v Las Vegas na večírku časopisu Sports Illustrated, kde pózovala v plavkách. Na veřejnosti působili jako dokonalý pár, přesto jejich láska nevydržela.

 

magazin.cz

 

Adam Levine je členem americké kapely Maroon 5, která pochází z Los Angeles. Jejich kapela získala několik cen Grammy. Mezi její členy kromě Adama (kytara, zpěv), také patří James Valentine (kytara, zpěv), Jesse Carmichael (klávesy, zpěv), Michael Madden (basová kytara) a Matt Flynn (bicí, perkuse).

 

V začátcích působili jako čtyřčlenná skupina s názvem Kara's Flowers, poté co se k nim v roce 2001 přidal James Valentine a přejmenovali se na Maroon 5. Ještě jako Kara's Flowers se objevili v populárním americkém seriálu Beverly Hills 90210 a ovlivnili řadu kapel, např. Fall Out Boy nebo Panic at the Disco. Na výsluní se dostali díky hitům „Harder to Breathe", „This Love" a „She Will Be Loved". Jejich debutové album obdrželo řadu ocenění a zaznamenalo velmi vysoké prodeje – doma bylo čtyřikrát a v Británii dokonce šestkrát platinové.

 

magazin.cz

 

V letech 2003–2005 vystupovali na pódiích po celém světě v rámci turné k desce Songs About Jane, nápor koncertů však nevydržel bubeník Ryan Dusick a v roce 2006 ho vystřídal Matt Flynn. Po tvůrčí pauze se vrátili na hudební scénu s novým albem It Won't Be Soon Before Long, které bylo opět velmi úspěšné. Pravidelně se objevují na mnoha festivalech.

 

Adam také odhalil své vypracované tělo v britské mutaci časopisu Cosmopolitan. Rozhodl se tak pomoci organizaci Everyman, která se snaží pomoci postiženým rakovinou prostaty a varlat a velké úsilí věnuje i prevenci.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!