Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Holky, co se stylizují do panenek

Některé dívky přirozená krása nudí, a tak se stylizují do panenek. Jejich snaha se co nejvíce podobat hračkám je odměněna přízní fanoušků. Poznejte tři z nejkrásnějších „živých panenek“ na světě.

Barbie z Texasu

Američanku Dakotu Rose většina zná pod přezdívkou KotaKoti. Zní vám tento umělecký pseudonym kapku japonsky? Správně – Dakota si své „pracovní jméno“ přizpůsobila zemi, ve které má nejvíce fanoušků. Japonci a také Číňané tuto drobnou šestnáctiletou dívenku milují.

 

 

Američanka spojila image panenky Barbie, japonský módní styl harajuku a mangu. Výsledek můžete posoudit sami. Dakota Rose přiznává, že jí panenkovská image vyhovuje a stylizuje se do ní denně. A vlastně, proč ne, když jí tak sluší?

 

 

Blonďatý andílek Venus

Na blond vlasy a porcelánovou pleť sází patnáctiletá Angličanka Venus Palermo, která má rovněž jeden cíl – vypadat jako panenka. Dívenka má o své image svou vlastní představu – používá speciální kontaktní čočky, které jejím očím dávají tentýž výraz, jenž mívaly dívčí plastové hračky.

 

 

Stejně jako v případě KotaKoti, i její fanklub tvoří většina lidí z Japonska. Zřejmě je to dané tím, že v Zemi vycházejícího slunce je teď módní styl harajaku, jehož jedna z podob je ovlivněná panenkovskou image. Venus na videokanálu youtube.com svým obdivovatelům radí, jak se nalíčit a správně obléci. Zkrátka, vypadat jako panenka, je pěkná makačka a chce to trochu cviku...

 

 

Nafukovací panna z Číny

Čínskou středoškolačku Wang Jiayun zná v Koreji téměř každý, kdo ovládá internet. Tato fešná dívčina, která měří 164 centimetrů a váží pouhých 42 kilogramů se rozhodla pro image nafukovací panny. Fotografie dívky, které oběhly internet, získaly obrovský ohlas především u mužského publika. Žádný z obdivovatelů ale nepostřehl, že snímky byly upraveny Photoshopem.

 

 

Když pánové zjistili, že Wang Jiayun ve skutečnosti vypadá jinak, byli zklamání. Studentka se však hájí tím, že nikdy netoužila po slávě a že svým experimentem si chtěla přivydělat peníze na univerzitu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6