Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Šílené tetování prsou

Původně mělo jít o originální ozdobu, jenže pak to dopadlo úplně jinak. Tady je osm lidí, kteří si na prsou hřejí pořádný trapas.

Tak trochu soukromý cirkus

V momentě, když si majitel tohoto tetování sundá tričko, začíná cirkusové číslo. Jeho smutný klaun s nosem ve stylu naběhlé bradavky  upoutá pozornost svého publika a zaručeně ho i rozesměje.

 

magazin.cz

 

Širák za všechny prachy

Ať je léto nebo zima, vytetovaná postavička s mohutným širákem se bude vždy tajnůstkářsky choulit za širokou krempou. Není divu, zvídavé pohledy jsou skoro tak otravné jako to nejpalčivější slunko...

 

magazin.cz

 

Co koukáš, vole?

Tento chovatel skotu  budí respekt u všech farmářů široko daleko. Takový parádní kousek přes prsa si nelajsne vytetovat jen tak někdo!

 

magazin.cz

 

Začátečník za volantem

Postavička kluka v čepici s vypoulenýma očima a bradavkou místo volantu je skoro reklamou na seriál o silničním provozu – „Táto, mámo přesvědč mě, že jezdíme bezpečně!“

 

magazin.cz

 

Když klobouky nepadnou...

Tak pánové a dámy! Držte si klobouky, protože na tento hrudník jen tak nezapomenete. Škoda, že v případě těchto bradavek nelze upotřebit známé gesto: „Svůj širák (čepici, klobouk) odhazuji v dál..."

 

magazin.cz

 

Svoboda projevu

Líbí-nelíbí? Komentáře k tomuto hrudníku může vepsat přímo na kůži jeho majitele.

 

magazin.cz

 

Dynamit vášně

Tak tady pozor – majitel bradavky je extrémně citlivý na dotek. Stačí nekoordinovaný pohyb a vystartuje po vás.

 

magazin.cz

 

Muž s velkým M

Ideální muž by měl mít velký potenciál – ten se dá vyložit různě. Vytetovaný chlapík v  koženém sado-maso oblečku však jasně sází na živočišné pudy.

 

magazin.cz

 

Bacha, jedu!

Tak tohle není kérka, ale piercingová ozdoba, která se jen tak nevidí. Ideální motivace pro vyznavače cyklistiky a spinningových kurzů.

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1