Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kim Kardashian / foto: Elizabeth Wu / Shutterstock.com

Kanye West požádal Kim Kardashian o ruku

Svět šoubyznysu je opravdu nepředvídatelný. Kanye West prý požádal Kim Kardashian o ruku! A to se teprve začátkem dubna psalo, že si vyšli na své první rande!

Americká hvězda reality show Kim Kardashian se zřejmě nepoučila z nevydařeného manželství s basketbalistou Krisem Humphriesem, které se rozhodla ukončit po pouhých 72 dnech trvání, neboť se podle jednoho zahraničního portálu zasnoubila s rapperem Kanye Westem.

 

„Kanye ji požádal o ruku začátkem dubna. Kim souhlasila, ale je opatrná. Poučila se, že se svatbou nesmí spěchat,“ uvedl zdroj z jejich blízkého okolí.

 

magazin.cz

 

Když se slavná kráska začala s Kanyem objevovat na veřejnosti, svorně prohlašovala, že je pojí pouze a jen přátelské pouto. Dnes je všem jasné, že k sobě obě hvězdy cítí mnohem víc, než jen kamarádskou přízeň. Kanyemu nezbývá než doufat, že ho tmavovlasá diva nepošle k vodě stejně rychle, jako svého bývalého manžela Krise.

 

Ovšem to, jestli spolu Kim a Kanye opravdu utvoří manželský pár, ukáže teprve až čas.
Na Kim se nedávno snesla opravdu velké vlna kritiky, ale i tak se nedá popřít, že za všech okolností vypadá perfektně. Známá hvězda reality show však popírá jakékoliv plastické operace, kterými by si nechala vylepšit své sexy tělo, ale proti kosmetickým zákrokům nic nenamítá. Teď byla dokonce spatřena při odchodu ze salónu, který se specializuje na aplikaci botoxu, s červenými flíčky na obličeji.

 

magazin.cz

 

Pokud na zákrok opravdu zašla, porušila tak tvrzení, které prohlásila v minulosti, kdy si v rámci reality show The Keeping Up With Kardashians nechala vyhladit vrásky kolem očí. Zákrok tehdy nedopadl podle jejích představ a ona přísahala, že do něčeho podobného už nepůjde. Okolo očí se jí tehdy objevily modřiny a botox u ní vyvolal silnou alergickou reakci. Lékař ji dokonce předem informoval o všech nežádoucích účincích, ale i tak se hvězda americké reality show pořádně vyděsila poté, co se jí po zákroku na obličeji objevily modřiny.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1