Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Když se slavní vdávají: Manželství na pár hodin

Manželství – soužití dvou zamilovaných lidí, které by mělo v ideálním případě vydržet po celý život. Lidé se berou z lásky, chtějí založit rodinu a vychovat dobře děti. Toto ovšem neplatí ve všech případech, zvláště ne u c

Asi nejkratším manželstvím si prošla americká popová zpěvačka Britney Spears, když se provdala za svého kamaráda Jasona Alexandera. Dva roky před tímto bláznivým sňatkem to přitom vypadalo, že se Britney stane nevěstou svého přítele Justina Timberlakea. Po třech společně prožitých letech se ovšem tento pěvecký pár v roce 2002 rozešel. Slavný rozchod začaly rozebírat všechny americké bulvární magazíny. Podle některých bulvárních listů měla svou vinu na rozpadu vztahu právě Britney, která prý byla často Justinovi nevěrná. Britney samozřejmě tvrdila opak a zároveň vyjádřila lítost nad tím, že ji Justin nikdy nepožádal o ruku, což byl její sen. Z rozchodu s Justinem se Britney rychle vzpamatovala a na veřejnosti se objevovala se stále novými partnery, které střídala jako ponožky.

 

magazin.cz

 

Na oslavu konce roku 2003 Britney jen tak nezapomene. S několika kamarády popíjela zpěvačka v Las Vegas. Na oslavě nechyběl ani přítel Jason Allan Alexander, se kterým Britney chodila do školy. Mladí lidé slavili až do 3. ledna 2004, kdy už byli jistě všichni vlivem alkoholu ve velmi dobré náladě. Britney už byla zřejmě dost podnapilá, když prohlásila, že si vezme Jasona a to hned. Všichni její kamarádi v baru nic nenamítali, bude to přeci sranda. Opilý Jason se sňatkem také souhlasil.

 

Během chvíle se celá společnost přesunula do nejbližší kaple, kde si Britney s Jasonem řekli své ano. V Las Vegas je celkem běžnou záležitostí, že se lidé vdávají klidně bez rozmyslu a s někým, koho znají třeba jenom měsíc. Proto nebyl oddávající nijak zaskočen, když k oltáři přišla Britney Spears v otrhaných kalhotách a Jason ve vytahaném triku. Chvíli se pár z manželství radoval, ale už 5. ledna 2004 oběma došlo, co vlastně udělali. Stejně jak rychle se Britney s Jasonem vzali, tak rychle se i rozvedli. V manželském svazku tak byl pár pouhých 55 hodin.

 

 

magazin.cz

 

Že je americké město Las Vegas k rychlým a nepromyšleným sňatkům jako stvořené, to dokazuje další slavný pár, který se rozvedl po devíti dnech. V Las Vegas se 14. listopadu 1998 provdala americká herečka Carmen Electra (kterou můžete znát třeba ze seriálu Pobřežní hlídka) za úspěšného basketbalistu Dennise Rodmana. Slavná herečka neměla těžkou hlavu z toho, že se s přítelem znali krátce a neodradila ji ani sportovcova alkoholická minulost. Do manželství vstoupila tato dvojice ve stejně opileckém stavu jako Britney s Jasonem. Novomanželé Carmen a Dennis to spolu po svatbě vydrželi jenom devět dní. Dennis později přiznal, že svatbu s Carmen nijak nepromýšleli a jednalo se jen o hloupý nápad ve stavu alkoholového opojení. Není tedy divu, že se dvojice rozešla tak brzy po svatbě.

 

magazin.cz

 

V srpnu roku 2002 překvapil všechny slavný hollywoodský herec Nicolas Cage, když si vzal za manželku Lisu Marii Presley, dceru slavného Elvise Presleyho (1935–1977). Nikdo totiž nevěřil tomu, že tento pár, který už si prošel několika rozchody a zase návraty, dojde až k oltáři. Svatební oslavy se konaly na Havaji a byly přepychové. Novomanželský pár se tvářil spokojeně. Ovšem už za pár měsíců spolu nemohli Nicolas a Lisa vydržet a schylovalo se k rozchodu. Ten proběhl přesně 107 dní po svatbě. Lisa po rozvodu prohlásila, že se s Nicolasem nedalo žít. Lisa byla už před svatbou s Nicolasem se svými bývalými partnery nespokojená, proto byl Nicolas už jejím třetím manželem. V roce 2004 si Lisa vzala kytaristu Michaela Lockwooda a zatím to manželům klape. Tak snad jim to vydrží.

 

 

magazin.cz

 

Štěstí na muže nikdy neměla americká herečka Pamela Anderson. První manžel, rocker Tommy Lee, jí fyzicky ubližoval a tak se Pamela po rozvodu vdala podruhé, snad si myslela, že to tentokrát vyjde. Naneštěstí byl její druhý manžel, opět rocker jménem Kid Rock, stejné povahy jako její první manžel. Pamela si Kida přesto 29. července 2006 vzala. První facky na sebe nenechaly dlouho čekat. Pamela manželovo týrání vydržela pár měsíců, po 122 dnech byli manželé rozvedeni. Doufejme, že se Pamela poučila a žádného násilníka si už nevezme.

 

magazin.cz

 

Ani hollywoodská herečka Drew Barrymore a kanadský komik Tom Green spolu jako manželé nedokázali žít. Tento pár se vzal 7. července 2001. Herci se spolu seznámili při natáčení filmu Charlieho andílci a nějaký čas spolu byli skutečně šťastni. Proto se rozhodli, že si řeknou své ano. Manželství jim ale bohužel nevydrželo. Zanedlouho Drew s Tomem zjistili, že mají rozdílné povahy a nehodí se k sobě. Pár se tedy po 163 dnech rozvedl. Dvojice zůstala v přátelském vztahu dodnes o sobě neřeknou nic špatného. Prostě se k sobě nehodili, to se přece může stát.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!