Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry / foto: Dooley Productions / Shutterstock.com

Katy Perry jako komiksová hvězda

Mladá popová zpěvačka Katy Perry sklízí jeden úspěch za druhým. Půvabná brunetka, známá hlavně svým hitem I Kissed a Girl se teď přidá ke hvězdám jako je Lady Gaga nebo Britney Spears - bude mít totiž vlastní životopisný komiks.

Obrázkový seriál bude mapovat zpěvaččin život od doby, kdy odešla z kostelního sboru a bude zachycovat její největší životní úspěchy.

 

magazin.cz

 

Katy se narodila 25. října 1984 v Santa Barbaře v Kalifornii jako prostření dítě dvou pastorů. Vyrůstala na poslechu kostelních písní a zpívání v kostele. Kostelní prostředí ji učarovalo natolik, že už ve svém adolescentním věku začala zpívat ve stylu gospel. Tento styl jí však dlouho nevydržel a v současné době se vrhla do vln popu a pop-rocku. O jejím úspěchu svědčí například nominace na cenu Grammy 2009 nebo první pozice v rádiové hranosti za píseň Hot 'n' Cold.

 

Katy vydala své první album Katy Hudson v roce 2001. Toto album však nezapadá do žánru, ve kterém Katy dnes zpívá. Album Katy Hudson obsahovalo totiž křesťanské písně. V roce 2004 začala dělat na svém sólovém albu společně s Glenem Ballardem, který pro ni některé texty napsal. Album bylo připraveno k vydání v roce. Její rostoucí kariéru podpořil také článek v časopisu Blender, kde se Katy vyjádřila, že není typická křesťanka a během svého dospívání provedla několik špatných věcí. Její písně zaujaly nahrávací studio Virgin Records v čele s Jasonem Flomem, který byl u Capitol Music Group, kde Katy od začátku roku 2007 také začala nahrávat.

 

magazin.cz

 

17. června 2008 vydala Katy Perry svoje první plnohodnotné album s názvem One of the Boys. Její první oficiální singl „I Kissed a Girl“ byl vydán 6. května 2008. Píseň měla velkou komerční úspěšnost a stala se v USA okamžitě hitem. Katy se s ní probojovala na první příčky žebříčků ve více než 30 státech, například i v Austrálii, Kanadě a Velké Británii.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1