Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Emma Watson / foto: Featureflash / Shutterstock.com

Hermiona obarvila sněhově bílé štěňátko na růžovo

Mladičká herečka Emma Watson byla spatřena, jak se prochází po ulici Bethnal Green v Londýně s ročním bišonkem Darcym své kamarádky.

Emma údajně vzala Darcyho k psímu kadeřníkovi do studia Groom Dog City, kde mu nabarvili jeho bílou srst narůžovo.

 

magazin.cz

 

Majitel studia Stuart Simons byl s výsledkem barvení nadmíru spokojený: „Růžová je naše nejoblíbenější barva. Barvy jsou zcela neškodné. Navlhčíme pejska, naneseme barvu jako šampón, necháme pět minut působit a pak opláchneme. Jelikož je Darcy bílý, chytlo to opravdu krásně!“

 

Nikoho jistě nepřekvapí, že psí barvení má i plno odpůrců nejen mezi chovateli psů a známými osobnostmi, ale především mezi veterináři. Když totiž obarvíte psovi srst, můžete mu tím způsobit řadu problémů. Přestože je prý barva zcela neškodná, ostatním psům může takové obarvené zvíře páchnout a potenciálně je tak páníčkové vystavují konfliktu s nimi.

 

magazin.cz

 

Emma Charlotte Duerre Watson se narodila se v Paříži. Jméno dostala po své babičce, příjmení po anglickém tátovi Chrisovi a maminka Jacqueline pochází z Francie. Oba rodiče jsou právníci. Když bylo Emmě pět, přestěhovali se do Anglie, ale brzy se rozvedli. Emma žije v Oxfordu s matkou a o tři roky mladším bratrem Alexem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3