Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odditycentral.com

Američanka si vydělává mazlením

Cítíte se osamělí a prahnete po měkkém lidském doteku? Najměte si Jacqueline Samuel, odbornici na mazlení.

Tak aby nedošlo k nějaké mýlce – Jacqueline Samuel není placená prostitutka. Tato devětadvacetiletá Newyorčanka svůj nový byznys založila čistě  na asexuálním lidském doteku. „Strašně ráda se mazlím a v určité době jsem neměla nikoho, s kým bych to mohla sdílet. A tak jsem začala poskytovat služby spojené s mazlením či objímáním. Bohužel spousta lidí s tím nesouhlasí. Já za tím ale nevidím nic špatného, jen extra přivýdělek,“ přiznává brunetka. Činnost její firmy je však natolik šokující, že neušla sdělovacím prostředkům. A tak Samuel už vystoupila v mnoha televizních a rádiových vysílání, kde mohla svou činnost obhájit a zároveň se i trochu zpropagovat.

 

Profesionálka v oboru mazlení

Nápad na poskytování těchto služeb měla prý Samuel už na vysoké škole. Tehdy prý společně se sestrami prodávaly na ulici objetí za dolar, za den si prý vydělaly osmdesát dolarů. Což o to, špatná brigáda to nebyla, nicméně podle slov dívčiny se jednalo o amatérské mazlení, které samozřejmě bylo i podle toho oceňováno. Aby Jacqueline dodala svému byznysu profesionální ráz, přečetla si publikaci „Cuddle sutra“ (kniha mazlení), a naučila se více než 100 asexuálních dotyků a pozic.

 

magazin.cz

 

Mazlení a dost!

Jacqueline Samuel však tvrdí, že její podnikání nemá se sexuálními službami nic společného. Běžně se prý stává, že její zákazníci (v 99 %  muži) požadují bližší kontakt, než jen nějaké „otlapkávání“. Aby se těmto nedorozuměním vyhnula, ujasní si s klientem hned na začátku průběh celé procedury. Ovšem ani tehdy však není zárukou, že vše dopadne podle plánu, protože spousta mužů se při mazlení vzruší. „Sexuální aktivity jsou zakázané, ale to, že se někdo při mazlení vzruší mi přijde normální a určitě by se za to člověk neměl stydět,“ říká Samuel. Přesto má však podnikatelka v jedné věci jasno: všichni její zákazníci musí zůstat oblečení – přibližování má tak své hranice.

 

Relaxace za peníze

Podle Jacqueline Samuel je na mazlení podstatná jedna věc – a to ozdravná funkce. Člověk se při dotycích uklidní a spadne z něj stres, problémy a trápení. Možná, že to není až tak špatné podnikání v dnešní době , kdy lidé podléhají pracovním tlakům a stresům. Co říkáte, mělo by podnikání s objetím a mazlením ohlas v České republice? Šli byste do tohoto podnikání? Nebo je vám to proti srsti? Cena, kterou si účtuje Jacqueline Samuel za hodinku mazlení je 60 dolarů. Kolik byste si řekli vy?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3