Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Make-up jako pohádkové umění

Nudí vás všední make-up? Pojďte se inspirovat mladou umělkyní Katie Alves.

Katie Alves se svému specifickému druhu líčení začala věnovat v říjnu roku 2010, kdy si poprvé zkusila nalíčit vlastní rty a zakomponovat do nich různé miniatury. Od té doby se tomu věnuje naplno. My vám teď přinášíme část z její úžasné tvorby.

 

Nemalá část jejího make-upu je inspirována v pohádkách. Jako je například „Na vlásku“ jedná se o animovanou hudební komedii, která je plná efektů a dobrodružství o dívce, která má kouzelné vlasy zlaté barvy dlouhé víc než 70 stop. Princezna Locika je unesena z hradu svých rodičů již jako dítě a zamčena v tajné věži a touží po dobrodružství. Každý rok v upomínce jejích narozenin, vypouští království, z kterého byla unesena, miliony lampionů a věří, že díky nim najde Locika cestu zpět. A právě tuto závěrečnou scénu, kdy je Locika se svým vyvoleným na loďce a pozoruje ony již zmiňované lampiony, perfektně zachytila Katie.

 

magazin.cz

 

Pro další pohádkový make-up hledala Katie inspiraci v animovaných filmech jako jsou Aladin, Alenka v říši divů, Lví král a Kráska a zvíře.

 

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

 

Katie však nelíčí nejen očí, ale také rty.

 

magazin.cz

 

Je jasné, že toto líčení není vhodné na běžné nošení a při otevření očí ztrácí své kouzlo, ale i tak s ním můžete zazářit na nejedné párty. Stačí mít alespoň trošku šikovné ruce a fantazii!

 

 

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!